Semiha_ Azzraa Bende Bingöl’de yaşıyorum ama Bingöl’de aman aman çok iyi doktor arama canım Ben Mehmet Bey’in takibindeyim Özel Bingöl Hastanesi’nde 9 Aralıkta doğumum var , bir arkadaşım da gebe kalamıyor Oda aynı hastanede Tural Bey’in takibinde ikiside kendi çapında iyi doktorlar tabikii tercih senin . Kadın doğum Hastanesine hiç gitmedim o yüzden öneride bulunamam
nehirimmmm Azzraa ben gebeliğimi öğrendiğimde misafir bingöldeydim ilk mehmet yamana gttim pek memnun kalmadm hiç bi bilgi vermedi bi hafta sonra gel dedi sonra tural beye gittim o daha ilgiliydi
Gonul_enes Azzraa arkadasim bingoldeyim lakin burda aman aman iyi bi doktor yok, bi ramazan erda pay var birde engin bey var, iyi diyecegim, ben dogumumu elazigda ozel anadolu hastanesinde sami gungorde yaptim 3 ay once
Azzraa Semiha_ ben iki düşüğü de Bingöl de yaşadım ne doktor ne de hastane makinalarında n memnun kaldım . Özel bilgöl Hastanesi’ne gidiyordum birincide Engin akgündüz sü çok hastası vardı o yüzden ilgili değildi. İkinci de de Gül nihaldi hiç memnun değildim . Şimdi doktorlar değişmiş herhalde henüz bakmadım . Mecbur buralardayız gebelik düşünüyorum o yüzden danışmak istedim
Semiha_ Azzraa Engin bey ve diğer doktoru bilmiyorum ama bu iki doktor daha iyi en azından bingöle göre iyi bir deneyin isterseniz ikisinide
KA06 Mehmet yamana gidiyorum çok ilgili değil daha doğrusu çok bilgi vermiyor sormadıkça konusmuyor tural beye gidicem bende