suscarparimm Ada3636 Hiç yemediğim kadar ayva yedim çenesinde var 😂 hoş babasınında çenesinde var ayvayla alakalımı bilemem
deletedmom87894 Ada3636 bende duydum ve yemediğim kadar yedimde pek inanmasamda bakalım çıkacakmı😂annem bende yemiş var bir tane gamzem🤷🏻♀️😂
HaticeeC Ada3636 ayva hiç sevmem yemedim ama çekirdeklerini yanağıma bastım 🤭 Benim dudaklarımın kenarında iki tane minnak gamze var bakalım oğluşumda da olucak mı 😅
Yesimmira34 Ada3636 bunu duydum ve gördüm eşimin akrabasi dedi hameyken hep ayva yedim ve gamzesi olsun die çok istiyodum dedi ve bebek te gamze vardı gerçekten 🥰
H_myra1 Ada3636 gamze kas kısalıgı yada eksikliğinden olan birşey yediginizle alakalı degil benim yanagımda ve bacagıma var😅
dundarrmervee Doğuma 16 gün kaldı arada bende ayva yiyorum ama gamze çıksın diye değil Peygamber Efendimizin hamilelikte ayva yiyen kadınların bebeklerinin güzel olacağını söylediği için 😄 bakalım bu ay görürüz gamze çıkar mı çıkmaz mı bilinmez
Sermec27 Ada3636 gamze cıkmadı ama oğlum bembeyaz cok güzel bir bebek gören kız sanıyor gören herkes cok güzel oldugunu söylüyor 🥰 @dundarrmervee
Ada3636 Sermec27 Ayva yediginiz diyemi acaba Ayva bebegi güzelleştiriyormüs peygamber efendimiz buyurmuş
Selenaysss Ada3636 ben iki üç defa yemiştim ondan mı bilmem ama birde doğduğu anda ebesi iki yanağına parmağıyla bastırmıştı bunu bir yerde okumuştum ve iki yanağında da gamzesi var oğlumun hangisinden kaynaklı bilmiyorum 😂 bende ve eşimde gamze yok😄