Aysuduha Selam kızlar nasılsınız 🙆🏼♀️ Nasıl gecıyor ağrı vs oluyor mu cınsıyet nedır bebeklerınz benım oğluşum olacak 🙏🏼❤️ Kullandıgınz vıtamınler nelerdır kızlar😇
ElfErk Aysuduha 20+1 den selamlar🙋♀️ Cinsiyetimiz kizz💗 Benim herhangi bir ağrım yok şükür 🙏 kan hapı, omega ve oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.. siz nasılsınızzz 🎀
mor_menekse1 Aysuduha 23+1 den selam teyzesi 🥰 biz daha öğrenemedik cinsiyet hep tahminler geliyor kimse emin degıl ilaçlarimiz demir, magnezyum, vitamin, progestan, prilam sağlıkla gelsinler inşAllah
Mervepera Aysuduha 20+2 deyim d vitamini ve demir ilaci kullanıyorum bir sonraki bu ay gittiğimde balık yağı başlayacakmış demir ilacim gyno ferro sanol d vitamini coledan d mide bulantısı falan hiç yapmadilar
Papatyaytt Aysuduha selam canm ben 20 .haftadayim bende erkek bebek annesi olucam inşaallah 🥰 kaşık ağrılarım vardı biraz rahatladı kasintilarim var d vitamini kullanıyorum ve yavastan da eksiklerimizi almaya başladık peki siz başladınız mı
Aysuduha mor_menekse1 selam mınık bebişe😍 ay bana bı kan bı d vtmnıı verdiler cnm o da kusturuyor sende de oldu mu hıc prgstn devamlı 9 ay kullnılck gbı
Saara1401 mor_menekse1 hangi DEMİR ilacı ve magnezyum kullanıyorsunuz benim Demir ilacımda +folik asit diyor ama 3. Ayda bırakmıştım foliği şimdi ekstradan bilemedim sıkıntı olur mu
ElfErk Eylull17 evet genelde ben kiz duydum :) çok istiyordum bir kızım olmasını 🙏 17.haftadan beri net hissediyorum hareketlerini, sizin kiz neler yapıyor:) bizimki genelde gece daha hareketli:) önümüzdeki hafta ayrintiliya gireceğim.. insaah hepimiz sorunsuz sıkıntszz güzel haberler alirız..
ElfErk Aysuduha ben hap icemedigim için sağlık ocağı bana kaşık surup şeklinde vermisti.O bildiğiniz kan kokuyordu 🤦♀️ Doktorum şuan Ferplex verdi minik tüpte.. bunun tadı daha surup gibi olduğu için midemi bulandirmiyor..🎀
Tugcely Bizde 20+1 omega multivitamın kalsiyum ve Demir kullanıyorum bende cinsiyete de %90 kız dedi doktorumuz bakalım detaylı da netleşir inşallah 🥰
DogaCanan Tugcely kalsiyum ne kullanıyorsunuz? Multivitamin içindeki yetersiz gibi takviye almam lazım sanırım. Siz de takviye alıyorsunuz galiba
Tugcely Bir de siz bebekleri ne tarafta hissediyorsunuz ben tam göbeğimin altında hissettim normal mi acaba
Tugcely Aysuduha ben dün çok garip hissettim sanırım döndü içim bi garip oldu ,hiç böyle hissetmemiştim tarifsizmiş gerçekten 🥰
Berru Bende 19+2 gebeyim Her yeni güne başka bir rahatsızlıkla uyanıyorum.Rabbim herkese şifa versin.ogljm olacak
Eylull17 ElfErk bende 19 hafta itibari ile hissettim 🥰 bizde bir sorun çıkmazsa haftaya detaylıya gireceğiz inşallah saglikli haberlerini aliriz meleklerin 🤲🏻 bizim kız yüzünü gostermiyor inşallah ayrıntılı da görürüm sizin kızçeniz nasıl poz veriyor mu annesine ❤
ElfErk Eylull17 biizmki de oylee ya:) en son gittiğimizde amuda kalkmıştı 🙈 doktor biraz hopla zıpla tatl i bseyler ’ye dedi sonra yan yatti ama yüzünü göstermedi:) doktor da kızlar zaten genelde böyledir iyice güzelleşmeden göstermiyorlar yüzlerini dedi:) ayrıntılı da renkli foto ve video veriolar ya inşallah orda gösterir bizim kızceler de :) 💗