Ozlem2904 Handan_65 kac haftaliksiniz? Biz 34+2yiz tüm karnim isgal altinda, kafasi ayri b geriyo poposu ayri, elli ayaklari hic durmuyo 😅 sag sol kavrami kalmadi artik 😅
RumeysaNur34 Handan_65 buralar her yerde takılıyor önceden hep sağdaydı şimdi bir sağda bir solda bir göğsümün altında 😅😅
misirveannesi Handan_65 hep sağda 🤗 hatta geçen başlık açmıştım nıye hep sağda bi sıkıntı mı var diye 😂😂
MerveNur- Handan_65 32+1 sağ kaburgamı sevmiyor sanırım kalçasıyla ittirip duruyor ama sağda solda diyemiyorum artık resmen her an her yerde😂😂
tazeannecik1 Handan_65 Benim oğlumda hep solda sağda çok az hissettim 26. Haftamdayım sola yatıyorum mesela tekmeliyor sıkışıyor mu acaba anlamadım 🙈🤣
merakliblog Handan_65 benim iki kuduruk da sağda, oğlumun başı aşağıda mesaneme yakın, kızım da kafasını sokmuş oğlumun dötüne 😂 sol taraf bomboşş. Eşime çekmiş kızım ona da diyorum kocaman evde g.tümün dibindesin kızımda aynı sen oğlana huzur vermiyor😂
sehrengiz_8 Handan_65 nasıl anlıyorsunuz hangi tarafta olduğunu ben anlayamıyorum da haftadan kaynaklı mı anlayamamam 28+2 yim