asena9 Kızlar bebişimin kıyafetlerini ilk kez yıkayacağım 30 derecede kısa programda pembeleri beyazları birlikte yıkasam renk geçer mi tecrübeli anneler nasıl yaptınız?
Esrammm22 asena9 30da yıkanacaksa hiçbişey olmaz. Ben birlikte atarım hep 40da yıkıyorum. Solan olmadı daha.
mehmel54 asena9 ben 30da yıkadım renkliler ve beyazları geçmedi ilk defa yıkadım gerçi ilerde ne olur bilemem
asena9 poncikveannesii bazısı toz pembe bazısı orta bazısı koyu her tonu var pembenin 🤦🏻♀️😂 toz pembelerle beyazları birlikte diğerlerini ayrı yıkayayımo zaman ben nolur nolmaz
asena9 26z25a04f esratpl Teşekkür ederim kızlar❤️ beyazlarla toz pembeleri attım diğerlerini ayrı atcam bakalım ilk olmasa bu kadar düşünmem bu konuda ama çocuğum daha giymeden mahvetmek istemiyorum cicilerini😂 hamisanne_63 ecemsmom mehmel54 Esrammm22
hamisanne_63 asena9 hayır bence kesinlikle toz pembeleri açık renklilerle açık grilerle faln yıkayın beyazlara hiçbir renkli kıyafeti katmayın beyazlar renkliler ve koyu renkliler hepsini ayrı ayrı yıkayın
26z25a04f asena9 canim 30 derecede yıkarsın hiç bişey olmaz ben iki aydir yikiyorum daha yeni gibiler
Semanurozgan asena9 ben renklilerle beyazları ayrı yıkadım bir kaç şeyi leğene islamistim ona renklilerin boyası çıkmıştı
asena9 Semanurozgan koyu renklerle atmaya cesaret edemedim ayrı yıkadım toz pembelerle beyazları bişey olmadı şükür 🙏🏼 Siz de iyi yapmışsınız renklileri ayrı yıkayarak