Surprizanne Nihan_35 o zaman hamilelik yoktu ama eczacı tanıdıktı evdeki yapılan tahlillerin yanılgı payının çok olduğunu söyledi o yüzden anlattım 🥰
Nihan_35 Surprizanne teşekkür ederim bende arkadsimin annesini aradım oda ebe bekle dedi geç döllenme veya küçükse kanda bakalım gel dedi 🙏
omerim32 Nihan_35 valla bı acıklaması yok hastaneyı sıkayet ettım cunku ası vurulacaktım onun ıcın tahlıl vermıstım bı acıklaması da yok
CBE13 Nihan_35 benim de iki günüm geçti üç gün önce kan verdim negatif evde de kaç gündür idrar testi yapıyorum negatif belirtilerim de yok 😊
CBE13 Nihan_35 inşallah sen de vardır canım benim çocuklarım sürekli diyor ki karnında bebek var hissediyorlar mı anlamadım ilk defa böyle dediler 🤣 test yapıyorum hep negatif
Dily_brr3 omerim32 merhaba benimde belirtilerim var adetim 3 gün gecikti kan tahlili verdim 0,2 çıktı yükselir mi acaba sonradan sizinki kaçıncı haftada yükseldi
omerim32 Dily_brr3 benım ılk ıkı hafta hep 0.1 cıktı ucuncu hafta 5520 cıktı. Benım ılk tahlık verdıgımdr t3,t4,tsh degerrlerım oncekı degerlere gore yukseldı tabı dusen de varmıs meger bu da hamılelık belırtısıymıs onlarada bı bakın derım
omerim32 Dily_brr3 şöyle soylıyım benım adetım duzensızdı ılac kullanıyordum elleacnella ısmınde onu bıraktım bır ay sonra adet olmammgerekıyordu ayın 18 idi hatta olmadım doktor tahmını adet baslangıcın 22 si dedı