Deletedmom154 yavuzhan1707 en iyisini yapmışsın vallahi.Yardima gelmezler yapilana müdahale eder sonra doldururlar.Esim anasian inanıp bana laf etsin arkamda ailem varmis yokmusa bakmam ceker giderim bunuda cok iyi biliyor
yavuzhan1707 Deletedmom154 benim ailem arkamda babam evi ayıracaktı kirayı ben veririm delirteceksiniz yoksa kızımı diye kayınbabamgili ateş bastı millete rezil oluruz ne derler korkusuna tamm bidaha karışımıcaz falan dediler arada karışıyorlar tepki gösteriyorum ama
Bfduam Bernako helal olsun Dr una, ne güzel bi insanmış o, Allah’da ondan razı olsun seni nasıl mutlu ettiyse en zor anında.
denizmanzarasi Bfduam ya işte erken olsa Aceleniz neydi geç olsa niye bu kadar bekliyorsunuz.. inş bizim çocuklarımız böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmaz cidden bu kafa yapısı artık değişmeli
Bfduam denizmanzarasi empati yap, ilk hamileliginde böyle bi tepki gorsen k validenden ne hissederdin?
denizmanzarasi Bfduam benim kayınvalidem ilk aydan beri istiyordu o yüzden böyle bir şey demezdi kesin ama deseydi çok üzülürdüm gebe gebe
Blossom Bernako Ben de sağ tüpüm olmadığı için tüp bebek uzmanına gittim. Benim doktorum da gerek görmedi. Zaten hamile kalabiliyorsun ihtiyacın yok dedi. Uzun süre hamile kalamazsan o zaman düşünürsün dedi. Ben de az bir süredir deniyorum. İnşallah sizin gibi tüp bebeğe gerek kalmadan olur. ☺️
Bernako Blossom iiinşallah olur 🤲🏼 Hangi tüpünüz sağlamsa birliktelikten sonra o yöne yatın ve yarım saat kalkmayın. 🤭Hemen duş kesinlikle almayın . Ben heep böyle yaptım . gideceğim ay bi baktım hamileyim tabi biz şok bizi masraftan kurtardı 😅
bumblebee En yakınlarımız bile ne kadar düşüncesiz! Bu işler nasip kısmet. Böyle konusması sizi tabiki çok üzmüştür. Ama kalbinin kötülüğüne verin. Üzülmemeye çalışın. Hayırlısıyla beklentiniz olsun, bebeğinizi kucagınıza alın inşallah🤲
Bfduam denizmanzarasi Bahaneler ister de, ormali bu zaten, istememesi garip olan di mi? insana soğuk duş etkisi oluyor, hevesini kursağında bırakıyor. Evlad için öyle yorum yapılır mı, parayla kıyaslanabilir mi?
denizmanzarasi Bfduam hayır tabi ki..insan en için yaşıyor evladı olsun ona güzel bir hayat verebilsin diye .. kayınvalideniz genç biri mi? genelde genç kayınvalidelerde kıskançlık gibi şeyler oluyor Allah vermesin
Blossom Bernako 2 kere hamile kaldım. Açıkçası ikisinde de hiç üstüne düşmedim. Hemen duşa girmiştim, tatilde olduğumuz için abdestsiz gezmemek adına. Bu sefer biraz bekliyorum dediğiniz gibi. Doktorlar çok fark etmediğini söylüyor aslında. Bakalım hayırlısı. Tek tüp olunca insan biraz korkuyor.
Bernako Banada doktorum ayaklarını dik demişti ve duşmalma hemen demişti.. doktordan doktora farkediyor sanırım ben onu dinledim kaldım ☺️