Gulbahar1994 Kızlar merhaba 34+1 haftalık hamileyim 2 ay önce tsh hormonum 4 civarındaydı ama doktor ilaç yazmadı, geçen hafta yine kan testi saldım bu defa daha yüksek çıktı korkuma kaç olduğunu soramadım ama baya yüksek dediler. Perşembe doktorda randevum va ama ozamana kadar duramadım, sizce bebeğe bi yan etkisi olmuşmudur bi zarar etmişmidir, beyin gelişimine filan.Çok korkuyorum böyle uzun süre yüksek olunca iyi değilmiş galiba bi bilgisi olan varsa bana yazabilir mi?☹️🙏
Melikezturk Gulbahar1994 geçmiş olsun canım doktorun bilgi vermedi mi sana ilaç falan yada gönlünü ferah tut sen inşallah bir şey olmamıştır
Gulbahar1994 Melikezturk sağol cnm perşembe gidince ilaç filan yazısicak ama benim korkum böyle yüksek olması uzun süre bi zararı dokunmuşmudur bebeğime die
Mrvesn Benimde son kontrolde yüksek çıktı doktor bebek doğduktan sonra unutturma bebeğin tiroidine bir baktıralım dedi. Pek bir bilgim yok açıkçası..
Melikezturk Gulbahar1994 yok sen gönlünü ferah tut bişiy yoktur eğer öyle bir durum olsa doktorun tedbirini alırdı ama içini rahatlaticaksa başka doktora da görün canım
Mrveeee Bende tiroid hastasıyım hatta bugün gittim geçen ay 9:50 İlacım değiştirildi yarın yine kan vericem artık düzenli bir şekilde 2 haftada bir hamileliğim boyunca gidicem çok önemli bir faktör tsh.