Nurayse93 Kızlar 37+4 haftalık hamileyim ama hiç ağrı sancı bir şeyim yok doğum biranda mı olur yoksa gününden önce kendini belli eder mi? Bebeğin kanala indiğini muhakkak anlar mıyız yoksa inmeden de doğum başlar mı
Sblatc Nurayse93 herkeste değişiklik gösteriyo sanırım. Birden su gelebilir, yalancı sancılar iyice artıyo sanırım son zamanlar yani ben öyleyim şu an her gece dopurucam mı acaba diye bekliyorum.
Merveelisa Nurayse93 ben 37+4 de yaptım dogum kanamam olmuştu iki gün önce kontrolüm vardı daha kanalda değildi bebek
Cicilibicili Nurayse93 benim 1 gün önceden adet sancısına benzeyen ağrılarım olmuştu. Sabaha karşı da nişanım geldi. Ama herkeste değişik oluyor tabi☺️
denizmom11 38+4 teyim bende her gece doğurucam gibi Hissediyorum dün ağrım var bel sırt karın ağrısı ama suan cok iyiyim, neden bilmiyorum ama 8-9 gündür iştahımda azaldı
Birsen2906 denizmom11 aynı şeyler bendede var ama Bi türlü bebis gelmek istemiyor 38+4 bence uzamamali ama işte ☺️
Alp52 @Nurayse93 ben akşamdan hissetmiştim ya içimi korku sarmıştı belime adet sancısı gibi ağrı giriyordu ama cok değil azcık azcık vücudumu sıcak basiyodu duşa girdim gece 1 gibi annemi aradım ona söylicektim uyumuştu açmadı sonra sabaha kadar ağrı devam etti ama hiç artmadı uyandım cok acıkmıştım Bi tane elma yedim geri yattım uyudum 9 buçuk gibi bacağımın arasında Bi sıcaklık hissettim eşimi uyandırdım onun desteğiyle ayağa kalktım birden suyum boşaldi bebeğim kakasını yapmıştı yemyeşil Bi suydu hemen hastaneye gittik sabah 10da yatışım yapıldı sonraki sabah 7 20 de oğlum doğdu
Nurayse93 Valla ben pek bir şey yapmıyorum 36 dan sonra merdivene inip çıkın diyorlar hurma yiyorum iki güne bir ama hareketsiz olduğum için sanki doğum uzayacakmış gibi hissediyorum 🙊
denizmom11 Banada sanki 40+ görecekmişim gibi Geliyor bakalım cuma Kontrolüm var bu arada 38+2 yim yanlışlıkla 4 yazmısım kusuruma bakmayın:):)