Tubikoo Kızlar 19+3 günlük hamileyim sağ arka tarafım çok ağrıyor ve yanıyor geceleri uyuyamıyorum sizce neden olabilir böyle bişey yaşayan varmı
MerveeD Tubikoo bende kullanamıyordum 15 haftalık olduk ve Cum gunu gttım belım bacaklarım agrıyor dedgım de magnezyum kullanmamışssın belli hergun bır tane iç dedı ben aksam 10 gıbı ıcıyorum agrısız uyuyorum düzenli kullanmaya çalışsın lütfen
yarenaygk34 Kızlar kızılay erzican madensuyu magnezyum oranı en yüksek maden suyu ben bulantılarım için içiyorum hamileliğimin başından beri doktorum günde bir tane içebilirsin demişti sizlerde danışıp içebilirsiniz ilacın yanında destek olur.
yarenaygk34 MerveeD ben hep beypazarı içiyordum diğer madensuları tuhaf geliyordu tadı. Eşimin ailesi erzincanlı olduğu için ordan fabrikadan alıp çok getirmişlerdi bize de magnezyum oranı yüksek olduğu için artık onu tüketiyorum. İnş ilerleyen haftalarda faydasını görürüm
Gizmo90 Bende de vardı o ağrılar. Sonra magnezyum kullanınca geçti. Ben hap olarak alıyorum magosit 365 mg doktoruna bi danış istersen. 24 ten sonra madensuyu turşu içme dedi doktorum. Ödem vb. Sebep olabiliyormuş.