deletedmom87894 Benimki en son gittiğimde renklide elini karnına vuruyor gözlerini avuşturuyor miniğim☺️Sizin bebişler neler yspıyor komik halleri varmı🧿
Handan_65 deletedmom87894 Ben eson detaylıca gittim elleriyle gözlerini kapatmıştı hasbam🤣🤣🤣 qa bide el sallıyordu ya sanki bizi görmüş gibi
Ebru18 deletedmom87894 Benim ki geçen gittiğimde öylece yatıyordu, kafasını da arkaya doğru atmıştı, yüzünü falan göstermedi hiç. Ondan önce gittiğimde ise çok komikti, ayak ayak üstüne atmış yatıyordu keyifli keyifli. Aşırı gülmüştük. 😁
Pinarlina deletedmom87894 ya ben hıc henüz böle degısık gormedım her gittimde elini yüzüne kapatıyor ve doktor sağa sola yatırıp belkı yönünü degıstırırız de bi resim alırız dıyor ama nafile zilli hiç poz vermıyor 😂
inciirem deletedmom87894 benim doktorum her gittiğimde renkli bakıyor. İlk önce kolunu emmeye çalışıyordu daha sonra ise baya baya gülüyordu 😅 onu görümce hepimiz gülmeye başladık 😅😅
Failknr deletedmom87894 benim ki eliyle ayagını tutmuş ağzına sokuyordu sonra ayağımı bırakıp parmagını emdi. Çok komiktiii
Ozlem2904 Masallah benimki cee eee yapiyodu 😅😅😅 dr tam yuzunu alcak elleriyle kapatiyodu sonra acarkende gulup dil cikariyo 🤣🤣🤣🤣 cok gülduk esimle🤣🤣 giderken recel yemistim anneme dedim boyle boyle oldu diye recel mutlu etmis demisti 😅
Fnen deletedmom87894 detaylıda ilk önce doktor yüzünü siyah beyaz incelerken dil çıkartıyordu. Sonra organlara bakması bittikten sonra renkliye geçtik. Bebem uyumuştu ayağıyla ve yüzüyle elini kapattı uyandırmaya çalışınca da kaşlarını çattı ve elimizde sinirli bir fotoğrafı var 😂
UmutsuzPolyanna Elini suratına koyup yatıyor kıpraşma yok fjdjfjf😂 ama hastaneye gidene kadar 2 otobüs değiştiriyorum sallana sallana uyuyor da olabilir 🤣🤣
Surprizanne deletedmom87894 yan yatıyodu tam cinsiyet bakacak doktor odaklandığı an yavaş yavaş poposunu döndü bacakları kapalı zaten hep 😂 deli olcam ya bu hafta yine kontrolümüz var bakalım