gbdl2023 Kızlar izmir dokuz Eylül üniversitesi hastanesinde detaylı ultrason yaptıranınız var mi ne kadar ücret alıyorlar Birde egepol de yapılıyor mu ne kadara yapılıyor bilginiz var mi
Denizvegokyuzu gbdl2023 Dokuz Eylülü bilmiyorum ama bende yaptıracağım zaman araştırmıştım egepol 550 liraydı Karataş 550 Karşıyaka tarafında özel bı muayene var ordada 300 liraydı canım 👍🏻 😇
Ebru1234- Denizvegokyuzu karatas hastanesine gidiyorum orada perinatoloji yok ege üniversitesi tepecik hastanesi dokuz eylülde var geri kalan yerler ise özel muayenesi olan yapıyor. Fiyatlar ise 600 TL den başlıyor özel yapanlar
Denizvegokyuzu Ebru1234- Bende karataşa gidiyorum ve geçen hafta orada yaptırdım cok güzel ilgilendi doktor bizimki pozisyon değiştirmedi 3 kez baktı içi tamamen rahat edene kadar 😇👍🏻 Fiyatları Kasım ayı içerisinde aldım
Ebru1234- Denizvegokyuzu radyoloji doktoru bakıyor karatas hastanesinde. Ama doktorum perinatoloji ye gitmemi söyledi
Denizvegokyuzu gbdl2023 Ben geçen hafta yaptırdım fiyatları da Kasım ayı içerisinde aldım yaptırmadan önce fiyat araştırması yaptım 👍🏻😇
gbdl2023 Ebru1234- ikili test icin para ödedim dokuz Eylül’de de acaba detaylı da mi ücretli diye merak ettim malum sekreterlere kimseye ulaşamıyorum