Evet kızlar yaşım tam 40 Ve bu benim yıllar sonra gelen minik mucizemin hikayesi. 16 yaşındaki ablası ve 11 yaşındaki abisinin heyecanlı bekleyişlerine daha fazla gönlü elvermeyen minnak prenses normalde sezeryan için 2 aralığı bekliyorken 30 kasımda gelmek istedi.
Bundan iki yıl önce smear test sonucum nedeniyle rahim ağzım alınmıştı. Sonrasında geçen sene 2. Evliliğimi yaptım ve aslında çok da planlamadan hamile olduğumu öğrendik. Önce nifty testi ile yaş risklerini sonra da serklaj ile erken doğum riskini bertaraf etmeye çalıştık. 38+1 de 2 aralıkta doğum planlamıştık ki 30 kasımda sabaha karşı 5 gibi suyum geldi. Rüya mı gerçek mi su mu idrar mı diye epeyce oyalandıktan sonra duşa girdim ve hafiften sancılarımın da olduğunu farkettim. Sabah 6 gibi hastaneye geldik. Nst de 5 dk aralıklarla orta şifdetli sancılar görüldü. Ebe bir de alttan bakalım gelen su muymuş dedi ancak iç çamaşırımı daha çıkartırken kanlı bir su farkedip gerek yok diyerek beni ameliyat hazırlıkları için odaya aldı. Spinal-epidural kombine anestezi ile sabah 08:13 de kızımı kucağıma aldım. Şu anda hastanedeyiz ve çok hafif sarılık olduğundan ışık alıyor. Bir an önce evimize gitmek için çoook heyecanlıyım. Hikayemiz yeni başlıyor. Darısı tüm bebek isteyen ve bekleyen annelerimize inşallah 🙏🥰