Cansel22 minikveeannesi merhaba 185 muayne 3500 normal 4500 sezeryandi degismediyse eğer yeni zamlar geldiya
Nnnur123 Mercimekm muayene 330 TL. Tamamlayıcı sağlık sigortanız varsa her şeyin yarı fiyatını ödüyorsunuz. Doğum sezeryan 8 normal 7ydi en son değişmediyse
dilanayyildiz Ankara’da tek şahane olan o doktorumuz Doç. Dr. Özgür Kan 🥰 Özel Koru Hastanesi -Çukurambar
Fatma4 Deletedmom154 ikili testim temiz çıktı çok şükür doğumda inşallah aktipta olacak yeni yerlerine Şubat gibi geçecekler mis benim doğumum Mayıs’ta nasip olursa i sallah aktip
bukbuk_bjk Afk_kams merhaba Nilüfer’de kendi polikliniğinde Google senem Alkan Akalın yazınca çıkıyor 😊
Mubahkorkmaz @“[silindi]” ayse-huseyin16 Semih yancara gittim 2ay eşim erkek olduğu için istemedi ama Derya hanım çok iyi ilgileniyor bayan olunca sıkıntı olmuyor herşey sorabiliyorum
ayse-huseyin16 Mubahkorkmaz erkek olmasından da değil de ben çok tavrından memnun kalmadım birşeyler sorarken çekiniyorum. Sanki her an tersleyecek gibi 🤷🏻♀️ Doğum fiyatları içinde konuştum bana baya yüksek geldi ondan kaynaklı da hastane değişikliği yapmayı düşünüyorum
mucizemibeklerken17 Diyarbakır Memorial Ali Emre Tahaoğlu , güleryüz ve bilgisi ile severek gidiyorum 🙏🏻 muayene ücreti emniyet indirimiyle 253 TL
Burcuacar96 Aysezey merhabalar bende eşimin tahini dolayisiyla Konya’da yaşıyorum özele dahi gittim fakat en memnun kaldığım ve doğumunu gerceklestirecegim yer Konya Şehir Hastanesi Dr. Mete Bertizlioglu . Çok kibar anlayışlı dikkatli bir doktor istersen deneyebilirsin
Aysezey Burcuacar96 bizde tayin dolayısıyla geldik ama geldiğimden beri gitmediğim hastane kalmadı. Şehir hastanesinede randevu alamıyorum 3 ay oldu randevu açılmadı. Siz nasıl randevu alablyosunzzz. 🤭 Rastgele bi doktora gidiyorum özelde şmdi.son 2 haftam kaldı mecburen doğumuda onda yapıcam 😔 çok teşekkür ederim 🙏🏻
Arifealkn Burcuacar96 kesinlikle bende tavsiye ediyorum mete beyi bende ona gidiyorum gebelik takipleri için baştan beride ona gidiyorum😊🤍
marbling10 buketsert_51 Kaddafi hocayı istiyorum çünkü önceki sezaryenmi de o yaptı ama bilge hoca da olur onun da cerrahisi iyiymiş.
marbling10 Bir uygulama önerisi yazmak istiyorum. Mesela böyle postlara yüzlerce yorum geliyor ama faydalı bilgileri bulmak çok zor. Mesela başka biri benim bulunduğum şehri yazmış mı diye görmem için hepsini okumak zorundayım. Bu da aşırı bir vakit kaybı. Post içi kelime arama olsa ve ben şehri, kelimeyi yazıp o yorumları kolay bulsam ne güzel olurdu. @adm @HappyMom @NaimeYilmaz @Cicilibicili