Yagmurkaragz Ozgrrr Sezeryan yapmıştım çok ilgili alakalı yılı doğumda korkuyorum dediğimde korkma diyip saçımı sevmişti birazdan yavrunu sağlıkla kucağına verecem bütün korkuların geçecek diye sakinlestirmisti beni
gamzeli27 Klnc09 İnan 1 defa git çok memnun kalırsın. Hastane başta olmak üzere doktor, sekreter ve bütün çalışanlardan çok memnun kaldım çok şükür eğer içine sinmiyorsa şimdiki yerin bence hemen değiştir canım 💕
canancnn ayse-huseyin16 yaa üzüldüm şimdi geçirdigim vakite en son randuvumda karar vermiştim zaten degiştirmeyi sizin yorumunuzda iyi oldu teşekkürler benim de ilk hamileligim birşeyi bilememe demekki böyle oluyor dedittiriyor bazı zamanlarda napalım önümüze bakalım yeterince üzülücek şey var zaten hayatta
Aslicim Seda31 8bin normal 10bin sezeryan oldugunu söylemişlerdi. Ama yeni yıldan sonra fiyatlar değişecekmiş
Greyfurt Mucizem26 muayene 182ydi en son acil sezaryen olduğum için doktorum giremedi bilmiyorum doğum ücretini
Mucizem26 Zehra9616 acaba kendilerimi bakoyor asistanlarimi gatada ulas fidana gidiyordum tanıdık vasitasiyla ilk muaynemi o yapti sonra heo asistanlaru bu onerdikleriniz kendisimi bakiyo
Dygzgr Mucizem26 ben doğum paketini bülent yirci hocamdan aldımm aldıgım zaman ki fiyatla suan ki fiyat arasında fark vardır hastaneden öğrenmeniz daha sağlıklı olacaktır 🥰🥰 ama doktorumdan cok memnunum ..
Tugbisderler Mucizem26 etlik lokman hekim Hastanesi’ndeydi şimdi kendi muayenehanesini açtı yine etlikte
Sadriye35 1tek-1cift muayene ücreti 300 lira doğumu da lokma hekimde yaptıryomuş lokman hekimin ücreti geçerli yani doğum için