Selmaa1 Ayssnnn izmir de olanlar varsa karşıyakada alev timur hanım var tavsiye ederim instgram sayfasından takip edebilirsiniz
_Hayalim- gultenicge normal doğum için 2950 TL sezaryen doğum için 5500 TL fiyat verdiler iki hafta önce ama yılbaşı sonrası zam gelecekmiş
Duygusu61 Merhabalar ben Trabzonda yaşıyorum. 6 haftalık hamileyim ve önerilecek doktora ihtiyacım var. Trabzonda veya çevre ilçelerinde yaşayanlar yazabilirmi? Sevgiler.
Ummus0626 Meryjane merhaba bende ankaradayım zahide küçüğe gidiyorum 1071 plazada muanehanesi var koruda doğum yaptırıyor ve harika ilgisi
Brnr Rum-1 instagramda takip ediyorum gerçekten internette gözüktüğü gibi mi bir de ücreti ne kadar acaba
Rum-1 Brnr evet çok sakin çok ilgili bi kadın yani yanında güvende olduğunuzu hissetiriyor size ben çok memnunum ☺️ Muayene ücreti 450 tl ama biz doğum paketi anlaştık muayene de doğum paketine dahil olmuş oldu
Meryjane Brnr yok deil var aslında ama özel sigortalıyım madem muayenehaıye gidip onca para vericem niye 2 yıldır 15 bin ödedim ki :( en iisi tobb sanırım bn oraya gidicem haftaya 4. Aya giriyoruz ikili tarama ve nifti yaptırıcam
Klnc09 gamzeli27 çok teşekkür ederim canım Kemal bayındır hastanesinde Selda bahçe kayık var ona gittim 2 defa ama pek memnun kalamadım
gamzeli27 Klnc09 İnan 1 defa git çok memnun kalırsın. Hastane başta olmak üzere doktor, sekreter ve bütün çalışanlardan çok memnun kaldım çok şükür eğer içine sinmiyorsa şimdiki yerin bence hemen değiştir canım 💕
Nurcan4671 cennetomrummm21 ♥️ daha önce bende megapark a gidiyordum marastan birilerini görmek mutlu etli sağlıcakla alın inşallah bebisi kucağınıza
Nurcan4671 ayse-huseyin16 aynı umursamazlığı bende yaşadım çok kötü dönemler geçirdim aşırı sanciyla kaç kere kapısına gittim ama hiç oralı bile olmadı tek yaptığı suya limon tuz şeker koy kendine serum yap dedi telefonunu almıştık 1 kere adam akıllı cevap vermedi her yazdığıma sorun yok dedi onun yüzünden 4 ay ne çektim vallahi hala sinirlerim bozuluyor kesinlikle hilal hanimi oneririm mükemmel bir kadın çok içten ilgili çok seviyorum onu ♥️🥰 -