Ozlem2206 alpaydinikbal bende yeni geçtim iki kezdir gidiyorum şuanlık memnunum gayet ilgili yalnız doğum ücreti 3400 dediler ve yılbaşında 4000 olur bence biraz tuzlu geldi bana 😒
burcuo İstanbul - Küçükçekmece Doğan Hastanesi, Serdar Kayın şu anki doktorum. Bir de Bakırköy’de özel muayenehanesi olan Seçil Günay Avcı var. Ona da vajinismus tedavisi için gitmiştim. Her iki doktordan da memnun kaldım.
BegumBektas Arkadaşlar eğer İstanbul’da ikamet ediyorsanız , Herman İşçi hocama gitmenizi tavsiye ederim 😍🌺Şişli Florence Nightingale hastanesinde .. Ben ona doğum yaptıracağım Allah izin verirse 🙏❤️🧿
Burcuacar96 Arifealkn ben sonradan keşfettim kendisini ve dedim ki keşke daha önce kendisini tanisaymisim :)
Efenin_annesii Bkyya amin inşallah teşekkür ederim rabbim sizede sağ saglim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun 💮
cerenmina nurdgnn henüz yapmadım doğum. Belli de değil nasıl yapacağım ama doktorum illa sezaryen diyen birisi değil.
aysegulalbar İstanbul Ümraniye’de Çakmak Erdem Hastanesi Gülçin Hanım kesinlikle tavsiye ediyorum. Hem çok iyi, güler yüzlü, işinde başarılı hemde çok ilgili. Her gidişimde huzurla ayrılıyorum odasından. Kime tavsiye ettiysem de çok memnun kaldı gerçekten 🤲🏻
Nurcan4671 ayse-huseyin16 ben asla tavsiye etmiyorum semih beyi dusuk tehlikesi geçirdim onun umursamaz tavrı yüzünden de kanimdaki enfeksiyon yuz felcine çevirdi mahvoldum hastane de yatmak zorunda kaldım müdahale etme gereği duymadığı için her muayene de kontrol bile almadan sadece para karşılığında hasta görüyordu. Hamileligimin ilk 4 ayi onun yüzünden çok kötü geçti. Hilal Sakallioglu na gidiyorum şimdi neredeyse 6 kadın dogumcu gezdim o dönem şu an aşırı memnunum ♥️
ayse-huseyin16 Nurcan4671 ya bizede randevulara düzenli gitmiyoruz diye sitem etti doğum fiyatlarını sorduğumda fiyatlar değişiyor 3000-3500 dedi siz randevulara düzenli gelmediğiniz için max ücretten faydalanacaksınız dedi bu bana çok saçma geldi 🤷🏻♀️ Herhangi birşey sorarken çekiniyorum mesela kabızlık var bende normalde yani hamilelik girince (10 haftalıktı) daha fena oldu afedersiniz 1 hafta tuvalete çıkamadım sordum kendisine tersleyerek gebelikten kaynaklı değil dedi. Ben zaten gebelik kaynaklı olmadığını biliyorum kayısı çayı falan içiyorum normalde geçiyor hamile olduğum için ne tüketmem gerektiğini soracaktım halbuki 🤷🏻♀️Bilmiyorum ya değiştireceğim bende doktorumu