Burcuacar96 Aysezey rica ederim canım ama randevu bulamama şaşırdım ben her ay ordan randevu aliyoum benimde son 2 haftam ben çok şükür memnun kaldığım için içim rahat seninde inşallah çok güzel rahat geçer doğumun 🙏
Deletedmom_6 Gizoss006 o hastanede başka doktorada gittim bana göre ennn en iyisi Nadir bey 😊 sizde hamilemisiniz ☺️
Aysezey Fatmanur123nrt sezeryan mı oldunuz peki. Bide şey. Şmdi şehir hastanesne gitsem son 2 haftam kaldı bakıp sezeryan için gün verirlermiki bana
Fatmanur123nrt Aysezey normal doğum yaptım keyfi sezaryana almıyorlar malasef orda aksi bi durum olmadığı sürece yapmıyorlar ilk doğumunuz mu
demetemre kckelf123 benim eşimden dolayı bir sigortam ve özel sağlık sigortam var o yüzden muayene ücreti 129TL ödüyorum. Ama yanlış bilmiyorsam normal fiyat 300-350 civarı.
Efe55 Nazli_ayar ben yenı anadolunun orda oturuyorum Bgunde eşimn arkdası fyat almıs 180 muayene dogumda 4.800. Ama ısyeryle anlasmalı oldgu ıcın 3800 e düşmüş
Ceyhansu @Gizemyakar rica ederim eğer kurum indirimi var ise genesis en uygunu bana göre araştırdım Çünkü
Gizemyakar Ceyhansu dünya doğum da hamilelik sigortası var. İlk gidişinde 150 tl veriyosun sonra ki muayenelerde 70 tl. Ama doğum fiyatları nedir bilmiyorum.
Ayssnnn Zeynep4337 Doğumu farklı bir şehirde yapıyo diye biliyorum. Aniden sancı geldiğinde nasıl oluyor doğum? Bir de muayene ücreti nedir
Deryy Zeynep4337 bnde erbadan ona gidiorum şimdilik çünkü normal doğum yaptrmıyor çok tatlı biri bende çok severim ☹️
Efe55 Nazli_ayar ben daha gtmedım oraya burda kadın doguma samettın celık e gıdıyorum. Ama dgumu orda olmak ıstıyorum bakalım. Gokhan ocal ıyı dıye duydum. Anadoluda
Kumsallina95 Amorfati23 sormak lazım zamlar gelip duruyor 😬😂🤦🏽♀️🤰🏻 bize az kaldı Şubat’ta doguyoruz ,😂
Efenin_annesii Bkyya 33+6 ilk zamanlar kuthan beye gidiyodum sonradan geçtim Yasin beye iyiki geçmişim. Bengi hanıma arkadaşım gitti geçen hafta doğum yaptı çok memnundu oda . Siz kaçıncı haftadasiniz 💮
Bkyya Efenin_annesii Evet bende memnunum ilgili bir doktor biz daha yeniyiz 11+2 😊 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Gizoss006 HavvaNurr38 evet bende nadir beye gidiyorum zaten ikisini çok övdüler ben nadir beyi seçtim
A_S_K Ayssnnn Kocaeli Darıca Hospital Park Melis Koca ☺️ Şeker gibi bir kadın. Gerek ilgisi, gerek alakası.. Sorduğunuz sormadığınız her soruya detaylı cevapları.. Ultrasonda uzun uzun bebeği incelemesi,göstermesi. ☺️
__izel9494__ Hatay antakya özel defne hastahanesi haydar mısırlıoğlu ilk dogumumu orda yaptım memnun kaldım simdi 5+5 ☺️ cok nazik ilgili bi doktor.