Zeynep_imveAnnesi Nihan_35 kan testi en garantisi tabiki. Ama Bi gün daha bekle test yap bnce. Varsa da haber ver beraber sevinelim 🤗🤗
Nihan_35 Zeynep_imveAnnesi az önce arkadaşin annesi aradı kendisi sağlık ocağında ebe geç döllenme yada bebek küçükse idrarda çıkmayabilir daha dedi o yüzden kan ver gel dedi beklicem heralde 🤦🏾
Aselinkooo Nihan_35 ikiside olabilir. Eğer düzenliyse test yapın. Değilse Bi kaç gün daha bekleyip öyle test yapın
Aselinkooo Nihan_35 adet olmazsanız bir umut var demektir bikaö gün daha bekleyip olmazsa kan verirsiniz orda çıkar, 😍 hiç üzülmeyin hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsub
Liyuzamom Nihan_35 benim 4 gün gecikti öyle test yaptım. Ama 25 gün önce göğüslerim acayip şekilde ağrıyordu sızlıyordu. Direkt kaset test alıp yaptım 2 saniyede çift çizgiyi gördüm canım sonra gittik hastaneye kese oluşmuştu artık zaten
Secil_0614 Nihan_35 ben adetimin geçikti gi gün yaptım hiç beklemedim 3 4 gün falan pozitif çıktı direk sende yapabilirsin kafanda soru işareti kalmasın
Bfduam Nihan_35 bazen streste geciktiriyor adeti, bir hafta gecikmeli adet olmuştum. Heyecanını postlarından anlıyorum anlamaya çalışıyorsun ama takıldıkça üzülüyor insan zor beklemeside, inş en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder Mevlam🤲
Secil_0614 Nihan_35 sen yinede dikkat et geç çıkıyor teste dünya kadar test yaptım ben hatta bir günde 3 tane falan 2 gün sonrasında birden pozitif çıktı benimdr
Bfduam Deniz11 adet olucak gibi ağrılar sökülecek gibi ağrılar mi içten içe, yoksa kasık kramp gibi miydi?
Nihan_35 Bfduam kasık kramp karın da kramp sancı goguslerde hassasiyetlik ağrı ara geciyo ara şiddetleniyor 🙄