Merveilgaz Gunaydin kizlar. Bugun 9 haftama girdim. Karnim bi buyuyup bi kuculuyor. Normalde daha belirgin mi olmali?
Deniz93 Merveilgaz büyüyüp küçülmesi yediklerinizle alakalı. Sağlıklı beslenirseniz ve zayıfsanız 9 haftada karın çıkmıyor ben 12+2 yim hala karın kaslarım görünüyor. Beslenmeyle alakalı 🥰 bazen çok kaçırıyorum gün sonunda karnım feci büyüyor ama sabaha geri iniyor 😬
minikkoalammm Merveilgaz gaz ve şişkinlik oluyor kuzum o haftalrda bünyeyle ve iç karınla alakalı en erken 16 da küçk şekilde çıkmya başlar karnın
zennure-45B Merveilgaz yaa aynıyız 🤗🤩 bende aynı şekilde gün içinde küçülüyor büyüyor akşam daha bir şiş 9. Haftamdayim
Zarifhnm1 Merveilgaz ben 16 haftadayım daha çıkmadı karnım şişlik vardır karnında sabah uyandığında bak dümdüz oluyor zaten ☺️
MerveeD Surprizanne benımde aynı sekilde 15+6 olduk bugun belli olmaya basladı tabı ben 64 kg oldum bu süreçte yatmaktan 4 kilo almısım
Surprizanne MerveeD ben 2 kilo aldım 80 oldum 😀 göbek değil ama sertliğini hissedebiliyorum biraz çıktı
MerveeD Surprizanne ah ah ben yatmaktan cok kilo alıyorum bünyem cok müsait zaten 🙈 neyse dogumdan sonra spora koşacagımm Kısmet olursa
vgc Ben de 11. Haftamdayım bu haftalarda gaz ve şişkinlik çok oluyor akşamları özellikle karnım büyüyor ben de bazen acaba mı diyordum ama alıştım artık şişkinliğe 😂