Ozlem2206 Merhaba kızlar benim oğlan gece bir başlıyor saatlerce beni uyutmuyor alt bölgeme sağa sola yukarı habire vuruyor bi dk durmuyo uykular haram oldu 😓 çiş sorunundan bahsetmek bile istemiyorum yalnız olmadığımı söyleyin🥺
_handenurrr Ozlem2206 hemen sola yatiyorum geçiyor benim bide ninni açıyorum telefondan heralde uyuyor 🙈
Jeatimo Ozlem2206 Bebeğim dur daha yolun ilk adımını atmışsın sen 😂 Çoooook normal yalnız degilsin merak etme bebekler genelde gece uyanık olurlar zaten. Ha ben mışıl mışıl uyuyodum o ayrı 😂
Ozlem2206 _handenurrr keşke öyle olsa bacım sağ sol sırtüstü farketmiyor benimkine zaten uyuyamadığım için sürekli dönüp duruyorum oda maşallah hiç aldırmadan devam ediyo🤦🏻♀️
_handenurrr Ozlem2206 sırt üstü yatmak tehlikeliymis bende yatmamaya çalışıyorum ama illa insan uyurken yatıyor bebek oksijen almiyormus
Ozlem2206 _handenurrr öyle bişey olduğunu düşünmüyorum birçok doktor dinledim anne hangi pozisyonda rahat edebiliyosa o şekil en sağlıklı olanmış öyle olsa bebek hareketi kesilir yada azalırdı allah korusun direk dümdüz yatamıyosun zaten ya bacaklarımı kıvırıyorum yada başımdaki yastığı yükseltiyorum