Brvndkm Yaaaa dün o kadar güzel birgündüki mucizemin kalp atışını duydum o kadar güzel diki rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲🏻🥺iki kürtajdan sonra hamd olsun rabbim bebişlerimizi sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inş🤲🏻
Tughanalpinannesii_ Brvndkm maşallah ne güzel bu heyecanlı günlerin tadını çıkarın 😇 amin inşallah. benim yakın 36. Hafta😫
Tuba0701m Brvndkm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 kürtaj dan ne kadar zaman sonra hamile kaldınız😔
Sevgi123_ Brvndkm hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻🥰 8. Haftaya giren siz , son 8 günü kalan ben 🥲 ahh zaman☺️☺️
Brvndkm Tughanalpinannesii_ ya maşallah bana da dua eder misiniz bende kndimkini kucağıma alayım rabbim sizinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Brvndkm Sevgi123_ yaaaaa ne güzel rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben de o günleri görecek miyim acaba🤲🏻🥺
Sevgi123_ Brvndkm tabii ki göreceksiniz hayırlısıyla 🙏🏻🥰🥰 amiin çok sağ olun bekleyen herkes sağlıcakla kavuşsun miniklerine 🤗
Brvndkm Tuba0701m yok korunmadım ben 2 defa kürtaj oldum eşimde varikosel çıktı o ameliyat oldu sonra hamile kaldım