Deletedmom_289 iki_prenses_annesi canım doğum başlamış diyemeyiz ama başlayacak olabilir genelde 24 saat içinde kasılmalar oluyor nişandan sonra tabi bir kaç gün kalan da var doktoruna haber ver sen o seni yönlendirecektir
iki_prenses_annesi Deletedmom_289 en azından nişan gibi geldi bana o yüzden merak ettim canım çok teşekkür ederim 🙌
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 valla hiçbirinizi tanımıyorum ama sanki yıllardır burdayım gibi sizinle 🌺😘
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi valla öyle oldu wpden daha fazla buraya giriyorum özlüyorum buradaki insanları 😘😘😍😍
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi Bence yok zaten ilişki doğumu kolaylaştırırmis bence açıkçası yapmanda fayda var hemencecik gelir belki 😁saglikla kucagina al inşallah 🌼🌼
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 ayy Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim 🙌 uzun zamandır yapmadık dün kudurdu adam zorla yaptım sabaha da öyle bişey görünce dedim tamam nişan bu 😁😁
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi sen devam et kolay olur doğumun hem adamida mahrum bırakmamış olursun 😁😁
MineG 38+1 deyim bende beklemedeyim. Dün gece adet sancısı gibi oldu zaten karnımda kasılma belimde ağrı oluyor ama ilerlemiyor hiç geleyim demiyor keyfi yerinde oh valla 😄🤷🏼♀️
iki_prenses_annesi MineG bende öyle diyordum canım bu sabaha kadar . Şizofren gibi sürekli lavaboya gidip kontrol ediyordum bu sabah bi anda çıktı karşıma 😁😁
Azizinannesi2 MineG ekmek elden su gölden yeri rahat derdi yok sıkıntı yok niye gelsin ağrısız başını ağrıya soksun ki 😂
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi Ben ameliyata girerken de yazmıştım buradaki arkadaşlarıma 😁😁doktor almasa teli hala yazardım herhalde 😂😂
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi yaa Allah seni ne yapmasın 😂😂 zaten 39a gelmişsin yapta çocuk hemen gelsin
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 bitmez bizim 5 dklar . Hemen evi temizlemeye giriseyim bende ne olur ne olmaz 🌺🌺
Bebiscann iki_prenses_annesi nişandır canım zaten 39. Haftadasın doğumun zaten yakınmış sağ salim gelsin inşallah minik kuş 😍🙏
iki_prenses_annesi Bebiscann aha hoşgeldin canım aktif görmedim seni o yüzden yazamadım. Çok sağol kuzum cümlemizi Rabbim tek avazda kurtarsın 🌺🙌
iki_prenses_annesi Azizinannesi2 yok benim kız dis çıkarsın dedim ama sanırım oda yeter diyor 😁 tamam adamı şimdi ise gönderdim akşama kadar gelmezse hanımefendi babasıyla isim var 😁😁
Azizinannesi2 iki_prenses_annesi evi topladım sadece aşağıdaki komşuyu uyandırmak için süpürge açıp silicem evi 😂😂