Nurayselvii Öncelikle bol su tüketiyorum , boza aldım boza içmeye başladım onunda çok yaradığını söyleyen var daha sonra kayisi hoşafı üzüm hoşafı v.b hoşaflar yapıp içiyorum , petibör bisküvisi tüketiyorum başka siz neler yiyorsunuz içiyorsunuz
Eymen72 Nurayselvii anason ve rezene karışımı aldım geçen aktarcidan. Yani eşim gitmişti aktarci o karışımı vermişti içsin demiş sıkıntı yapmasın demişti. Bide tulumba tatlısı ve bulgur pilavı çok iyi. Hurma incir ben şuan bunları kullaniym
Yalcnnaysgll Nurayselvii kuru incir kompostosu ve geceleri yatmadan 2 hurma ve ceviz tüketin bunu bana doktorum önermişti gerçekten süt yapıyor bide emzirme çayları tükettim onun dışında bişeye abanmadım çünkü bebeğin damağı güçlendikçe sütümde gelmeye başlamıştı fazlasıyla
35lavanta Nurayselvii Kuru dut bende bayaaa süt yapmıştı 2 3 yemek kaşığı kurudutu 2.5 3 su bardağı suda kaynat sonra kaynayınca kıs altını bi 5 10 dakika arası daha kaynat ama şeker falan bişey atma zaten tatlı oluyor tadı büyük bir su bardağı çıkıyor hergün taze taze yap iç dene bakalım.. Birde tahin helvası oda bende çok süt yapardı
Cinarsmom21 Nurayselvii dereotu yiyin bol bol ayrıca emzirin emzirmek sütü çoğaltır öğün atlamayın günlük 2 Yumurta yiyin. Sağmak da sütü çoğaltır ben böyle yaptm
raskolnikov_ Nurayselvii 8 saate bir 20 cc bir gelen sütümü sadece galaktago denen damla geri getirdi.humana cayı rezene cayı falan fistan bos hepsi.galaktago denen damla resmen gitmiş sütümü geri getirdi
azraalya Nurayselvii kısır, yeşillik tabiki en başında su bazen arada helva. Bir de pompanız varsa eğer bebek içmediği zamanlar sağmaya çalıştım düzenli olarak o da arttırmıştı bende. Umarım bol bol üstünüz olsun🤲
FatmaB58 Canım dereotu, tahin helvası bulgur pilavı ve rezene diye biliyorum bana da öyle söylüyorlar şimdiden İnsallah faydasını görürsün 😘😘🤲
Busss_ Nurayselvii Kimyon tohumu, Rezene tohumu, Yıldız anason Bu karışımı bana doktorum ve kuzenim önerdi hem süt arttırıcı hem de bebek gaz gidericiymis ve kendisinin bunlari kullanarak gaz sorunu kalmadığını söyledi. Doktor da aynı şeyi söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum dogurunca göreceğiz 😀
Selin12- Busss_ kimyon çayı içiyordum bende diğer çocuklarım da hiç gaz problemi olmamıştı ama süt yaptığını bilmiyor dum
Minnakkurabiyeveannesi27 Nurayselvii rezene çayı,dereotu,anne sütü arttırıcı bitkisel çaylar,helva l,tahin pekmez