Zeynepnurr İyi geceler kızlar Benim son bi kaç haftadır bacak aramdaki kemiklerim ağrıyo özellikle de geceleri daha çok ağrıyo sizde yaşıyo musunuz bunu Bu arada 30+3 haftalığımm
Lavantakokusu Zeynepnurr çatı kemiği denilen pelvik kemiklerin ağrıyor doğuma hazırlanıyor vücudun ☺️
Elos Zeynepnurr evet aynı ağrı bende de var. 20li haftalarda başlamıştı. Fakat doktorumun önerisi ile magnezyum kullanıyorum çok çok iyi geldi. Tavsiye ederim.
burcin2021 Özellikle geceleri yattığımda dönmeme asla izin vermeyen bir ağrım var :( ben çabaladıkça biri üstten kemiğime bastırıyor gibi oluyor. Ağlayarak bağırarak dönüyorum vallahi acıdan. Daha 33 haftadayım doğuma kadar sürerse yandık
Zeynepnurr Elos anladım canım bende de var ama kullanmıyorum magnezyumu onun yerine maden suyu filan içiyorum
rabiamustafa Zeynepnurr ahhh deme deme ağrımı sancımı acımı bizde nasipse yarın 34olucaz 2hafta önce yavaş yawaş başladı ama yatarken araya yastık koymadan yatamıyorum yürümek oturduğun yerden kalkmak tam bir eziyete dönüştü artık herhalde normal canım doğuma hazırlanıyor vücudumuz sanırım😊
omerim32 Zeynepnurr aynıdurum bende de vardı dun kontrole gıttıgımde doktoruma sordum cok normal bebek kılo alıyor dedı. Hatta magnezyum ıstedım kasılmalar ıcın verıyoruz magnezyumu dedı korkma yanı