Denizvegokyuzu Sevde26 Haftadayim çok dikkat edersem hafif bı şekilde yeni hissettim ilk gebelikse 24. Haftayı bile bulabiliyormuş 🤗
Deliniz Sevde26 Canım be bugün 18 +6 oldum daha ilk defa 10 dakika önce hissetim halada hareketli çok mutlu oldum ilk çocuk ve ilk tekme
Kubratalo4965- Sevde26 bende 18+3 haftalık hamileyim, sadece arada böyle bir çırpınış gibi bişey oluyor karnıma dokununca da olmuyor tam hissedemiyorum doktor 1 2 haftaya net hissedersin dedi
Linakent Sevde26 Merhabalar henüz hissetmeniz için erken 20. Haftadan sonra daha net bir şekilde hissedilir endişelenmeyin 😇🙏 hareketlerini hissetmeye başladığınızda kuruyemiş ve tatlı yerseniz kıpır kıpır olacaktır 😇🥰
3mlek2bebkannesi Canım benim 3 gebelik 19+0 az az hissetmeye başlamıştım 20 haftaya kadr normal diye biliyorum
Zelal_23 MERAK ETME CANİM HER BEBEK BİR OLMUYOR BENDE 20. HAFTAMDA TAM NET HİSSETTİM 19.haftamda da SEYREME GİBİde hissettigim olmusdu sende bi iki hafta icinde hissedersn inşallah 🥰
Denizvegokyuzu Sevde26 Bende baya endişe ediyordum hissedemiyorum diye ama sağlığı yerinde çok şükür içini ferah tut 😇 bı anda belli edicektir kendini İste o anın tatifi yok 🤩