Nermin70 Kizlar 35+5 haftalik gebeyim disimin agrisi beynime vuruyor bu saatte oldu uyuyamiyorum bı cozumu yokmu bunun. Doktora gitsem bisey yapar mi
Ranaikra Nermin70 ayy ne geçtim karanfil koy canım sirke tuz ile garara yap birde parol iç kesiyor öyle rahatladım ben
Bsra_ayz Nermin70 oyy ben neler cekiyorum gunlerdir allah başa vermesin mahvoldum.yarim çay barsagi sirke 1 kaşık karbonat 1 kaşık tuz cezvede ılır gargara yap ama ağzını yikama faydasını görürsün beni biraz rahatlattı. Birde üstüne parol ic
Kerem_mom Ben gittim birşey yapamadı dişimin aralarını şununla temizliyorum sürekli , ağrı baya azaldı https://ty.gl/pdlm7uv7xz
GizeMustafa Sirkeyi biraz ağzında bekletip gargara yap canım birde parol içebilirsin . Ben öyle kendime gelmiştim
Nermin70 GizeMustafa biraz once sirke yaptım ama bana misin demedi bi saat oncede parol atmistim simdi tkr atsammi 🤦
GizeMustafa Sabahta geçmezse diş doktoruna gidebilirsin benim kadın doğum doktorum beni öyle yönlendirdi ama ağrım geçince gitmedim ben
Kerem_mom Nermin70 tepe marka arayüz fırçası pembe 0.4 ml olan canım bunla araları temizle ucunu diş macununa batırıp