Kızlar çok merak ediyorsunuz bende pozitif doğum hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum. Dün gece yarısı sancım vardı ama ben üşüttüm herhalde ondan dolayı dedim zaten sabahına da kontrolum vardı ve ciddiye almadım sancıyı uyudum. Sabah tekrardan sancım devam ediyordu 2 de randevumuz var beklerim diye düşündüm ama bekleyemedim. Çünkü bi anda kanamam başladı yoğun bi şekilde. Apar topar hastaneye gittik eşimle ve hemen doğum haneye aldım. Açılmama bakıldı ve 4 cm çıktı. İyi ki de gece gitmedim evde sancımı çektim ve açılmam olmuş. Eğer gitseydim suni verirlerdi kesin. Neyse sonra sancılarım aşırı yoğundu dayanamadım. Sancıdan ölücem sandım resmen dayanılmaz bir ağrım vardı ve halan da kanamam devam ediyordu. Hemen epidural istedim ve iğne beni çok rahatlattı. Sancı hissetmiyordum. Altan muayene ediyorlardı hissetmiyordum. Çok rahattı kesinlikle öneriyorum. Neyse 2 dakika sonra tekrar açıklığa bakıldı ve 7 cm olmuş bi anda yükseliyordu sonra bi anda tekrar bakınca bebeğin kafasını görüyorum 10 cm açılmış dedi ebe. Doktorumu aradılar doktorum geliyordu ebe dedi ki doktor gelene kadar dedimi yap egzersiz yapalım. 123 ıkın dedi ben dur diyene kadar ve o dur diyene kadar ıkındım derken bi anda bebeğim kollarımdaydı. Doktor bile son anda yetişti. Çok kolay bi doğumum oldu Allaha şükür. Ama epidural olmasaydı dayanamazdım. Doktor kesmedi bile sadece ben vajinam bozulmasın diye estetik dikiş istedim o kadar. Ve açılma için yürüş şu bu hiç
Yapmamıştım anca yattım açıkcası. Bu kadar birden açılmam olacagını kolay edicemi sanmıyordum. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. Ve herkesin kolay bi doğumu olsun 🥰🙏🏻🥺