Grey 38+2 haftalık olduk ama bugün yaklaşık 2 saattir çok hareketli bu normal midir bilgisi olan yazabilir mi
Minikturtageliyor Grey 40 haftaya kadar içimde torpiller uçuşuyordu 😂 hareket etmesi normal ama içini rahatlatmak istersen dr gidebilirsin
Fatmamuduk Grey Doktorum hareketli bebek sağlıklı bebek derdi, doğum anına kadar sürekli hareketliydi bebeğim o yüzden hamilelikte hiç korkutmadı beni ☺️
Nilh20 Grey benim 35hafta poposu ayrı yerden ayaklar ayrı yerden çıkıyor geriniyor içerde sanırım baya hareketli. Aman böyle olsun boşver maşallah ben hareket etmeyince panik oluyorum
Grey Minikturtageliyor teşekkür ederim gitmedim ama sabahı sabah ettim evin içinde tur attım geçen boyunca😃
Grey Fatmamuduk evet sağlıklı olduğunu işaret ediyormuş ama gece hiç durmayınca bian endişe ettm bende
Grey Ayseinann kaşarlı tost ve ayran iç bol bol onun çok faydalı olduğunu biliyorum bebeğin kilo alması için
Ayseinann Gamze_eeennnnm tavsiyeniz için teşekkür ederim denicem bu hafta. Haftaya kontrolüm var inşallah düzelme olur🙏
Grey Nilh20 benimki de çok hareketli diye bende panik oluyorum durmadan hareket halindeydi şimdi biraz daha sakiniz ☺️