Gamzeylul Kızlar 30 haftalığız ama göğsümden sütü dâir hiç belirti yok normal mi daha önce okumuştum süt damlalri gelirmiş bazı haftalarda 🤔
buse_yildiz24 Gamzeylul 33 haftalığız bende var mı yok mu anlamadım, bakıyorum böyle hani akan birşey yok hissetmiyorum ama hergün duşa girerken göğüsüme bakıyorum ufak ufak sarı beyaz tomurcuklar oluyor temizliyorum sonra 🙄🙄
SelinzgrSgan Gamzeylul bendede yoktu bol bol mısır ye haslanmıs 😅 doğumdan sonra cosuyolar sanki 😅 tabi bünyeyede baglı
Aysa buse_yildiz24 benime oyle oluyor akan bisi yok ama ucta sari tomurcuk veya katilasmis bisi war temizliyorum gecuyor
Ecisin_Annesi_54 Gögüslerle sürekli oynamak çok iyi değil kızlar fazla oynamayın zaten ilk zamanlar süt gelmiyor sarımsı bi su geliyor bebek için ilk günlerde bunu emmesi çok önemli o su varsa sorun yok demektir
tgcaty kızlar bendede sarı tomurcuk kabuk gbi bse vardı temzlerken 1 damla süt geldi aman diyim ellemeyin hem agız sütü gider hem süt gelince erken dogumu tetiklermiş
Buenno Benim ilk gebeliğimdede şimdide süt sandıgımız o su geldi..ilk oğlumda üzülüyodum en önemli süt akıyor diye...doktor onun olmadıgjnı söledi sonra biz makineyla sağdık oğlum yogunbakımda diye...yani 10 damla çıkmadı ama öyle olurmus emdikçe artıcak demişlerdi öylede oldu... fakat bundan yine sıvı geliyor ama gögüslerim benimde dolu dolu değil...