Hanımlar merhaba 38+5 de zorunlu sezeryan oldum iki gün sezeryandan sonra sariliktan dan bir gün hastanede yatıp üçüncü gün eve geldik ama ilk günden beri bebeğimin bezinde kan vardı kız bebeklerde ödem atarken bunun normal olduğunu söyledi doktorlar ve beşinci gün kontrole cagirildik ama sarılık için ben doktora ısrar ederek idrar tahlili yaptırdım çünkü ilk gün hafif pembe olan bezdeki kan beşinci gün kırmızıya dönüşmüştü ve yapılan tahlil sonucunda idrar yolu enfeksiyonu çıktı aynı zamanda sarilikta hızla.yukseliyordu sebebi enfeksiyon dediler ama bu beş günde ben ısrar etmesem doktorlar idrar tahlili yapma taraftarı değildi ve enfeksiyon çıkınca mecbur tek tedavi yoğun bakım denildiği için beş günlükken bebeği yoğun bakıma yatırdık fakat bir haftalik tedavi dediler bugün 9. Gün enfeksiyon da herhangi bir düşüs olmadığı söylendi dokuz gündür sesini dahi duyamadım kızımın ağlamaktan sütüm kesilecek diye korkuyorum yoğun bakımda tedavi devam ediyor yenidoğan bebekte aynı rahatsızlığı yaşayan oldumu acaba ne kadar kalır dayanacak sabrım kalmadı büyük ihtimal anne karnında bulaştığı düşünüyor kendimi suçlu yorum devamlı hamilelikte geçmeyen enfeksiyonum vardı ve her ay ilac kullanıyordum ama bebeğim yoğun bakımda yalnız ağlıyor mu acikiyor mu bilmiyorum kendimi harap ettim artık çok çok özledim ve agrasiflestim git gide canım çok yanıyor başına gelen var mı bebeği bu sorunu yaşayan sizler kaç gün yattiniz bu sürecin uzama ihtimali beni bitiriyor dayanmak çok zor