Egamze Kizlar ben 24 haftalik hamileyim asi olmam gerektiğini yeni ogrendim gereklimi yada olmak icin gunum gecti mi
poncikveannesii Egamze yaptırmayan da var size kalmış sağlık ocağında kaydınız yokmuydu arayparayp çağırmaları lazım sağlık ocağına yarın gidin
Cansuada24 Egamze ben ikisinide oldum olmanıda tavsiye ederim hem saglık ocagı neden seni arayıp cagırmadı bu zamana kadar bi git sor yakınsa yarın sorun olur mu diye canım
Zeytininannesi01 Egamze sağlıkocağına gidip sormalısınız, normalde hamile kaldığınızda bağlı olduğunuz sağlıkocağının size kayıt açmış olması gerekiyordu ve aşı zamanlarında sizi arayıp çağırmaları gerekiyordu
Beybisininannesi Zeytininannesi01 vallah beni de cağırmadılar kendim yazdım ettim de gittim oldum Umursamaz davranıyor coğu yer 🤦🏻♀️
Beybisininannesi Egamze yaptırabilirsin ki bence yaptır doğumda kordonu falan makasla keserkende bebeğe de birşey geçmesi diye yapılan bi koruma aşısı
startown Egamze ben doktoruma sordum şart değil istersen yaptır dedi.Eskiden tehlike vardı aşı şsrttı ama şimdi hastane alet edevat her şey steril sen bilirsin dedi.Bende yaptırmadım.
incikinannesi Egamze Benim doktorum da tek doz olabilirsin dedi 24+3üm bu sabah gittim yaptırdım geldim