Nilh20 Doktorum ne yap ne et 1ocak doğurma ben yokum nöbetçi doktor yaptırır doğumunu dedi 🙄o yüzden duam artık yeni yıla girelim de ne zaman doğarsa doğsun 🙏🧿
Deryagnc Hurudgn geçen hafta gittim ben herşey normal görünüyor dedi normal doğum şimdilik sadrce aralığın sonu gibi görünüyor dedi çatı muayenesi daha yapılmadı ☺️ haftaya gidicem tekrar
Nilh20 Rainbow0126 aynen okulda hep arkadaşlarım e napalim tatile denk geldi diye gecistirirdi can sıkıcı
Ozlem2904 Sat a gore 10 Ocak olmasi lazim 34+2yiz ama biraz iri bi bebek ultrason kagidinda 29Aralik diye yaziyo 🤭🤭🤭
Seyda5234 Gunes3535 benimde 1 Nisan son adet tarihim banada yilabasi gecesi yada 6 Ocak dünyaya gelebilir dedi Dr ama kafası kanala girmis o kadar bile beklemez 2 hafta dayanirsa dayanır dedi ama bakalım 🤗🙏
minikkoalammm Hurudgn 18 inde de benimki alır heralde 😁 kuzum o tarihte mi gidiceksn yksa öncesi için hazırlık yapıcam gel dedi mi
Nermin70 Durubebegim ayniyiz 🤭 norml.doguma gore 31 aralik ama sezeryan olcam yarin gun vercek bakalim cok merk ediyorum
Nuryyy Benimde son adet tarihim 1 nisan ama ilk başından beri doktorum 6 Ocak diyor bende yılbaşında doğmasın istiyorum inşallah 1inden sonra gelir 😅
minikkoalammm Hurudgn peki ne gibi hazırlık yapılıyor sezeryan da bilgin vr mı benm doktorm da hazırlık yapıcm dedi erken çağırdı gün vericm dedi snra
Hurudgn minikkoalammm ameliyat için kan falan alıyorlar doğumdan bir hafta öncesinden onu biliyorum onun dışında bilmiyorum bende
Syda01 Gunes3535 benim de ayni son adet tarihim 1 nisan bebeğin pozisyonu basi asagida normal doğum istiyoruz hayirlisi tabiki ama bakalim pazartesi kontrolum var ne diyecek doktor
minikkoalammm Hurudgn anladım güzelim teşekkür edrm 😊 sezeryan olucağı belli de çatı muaynesi yapmaz dmi