semakulekci MerCih ben izmirdeyim sordum 4900 dedi ama aralıkta tekrar gelin çünkü zamlanacak denildi. 1500 tl koyarlar üstüne diye düşünüyorum herşey çok pahalı çünkü 🤷🏻♀️
Beybisininannesi MerCih hastaneye, konuma, doktoruma göre değişiyor.. 2000tlye yapan da var 8000tlye de
Merall12 MerCih bugun devlet hastanesinde yaptım keşke diyorum özelde yapsaydım imkanım da az çok vardı ama devlet iyidir dedim ama çok pişman oldum çok şükür bebeğim sağlıkla kucağıma aldım
Asyaveannesi36 MerCih hastane ve şehire göre değişiyor İstanbul’da 17bin tlyede var 2bine yapan yer de var ocaktan sonra yine zam geleceği için 🤦🏻♀️ Daha yeni zam yaptıkları halde
Yeniiannecikk Merall12 ne oldu da pişman oldunuz benim yaşadığım yerinde devleti çok iyi değil malesef
Edaeymen Kayseri’de ozel hastanede takipli hastayım 2.500 liraydi bu ay kontrole gittim muayeneye 20₺ zam gelmis yani 140₺ dan 160₺ olmuş doğum ücreti ne kadar oldu diye sordum oda 2900 oldu dediler daha da zam gelir mi acaba
emelsena Merall12 aa arkadaşım orda 2 doğum yaptı. 3. olursa onuda orda yaparım o kadar memnunum demişti.. doktordan doktora değişiyor demekki
HaticeBerkayBalat3103 @MerCih ben istanbul Esenlerde oturuyorum canım özel hastaneye takipliyim muayene ücretim sigortalıya 110₺ sigortasız 145₺ dogum ücreti normal ise 1300₺ sigortalı 1800₺ sigortasız fiyatı sezeryan da 2500₺ nst fiyatı 25₺
minikkoalammm MerCih her hastane farklılık gösteriyor kuzum benm hastanem 3.600 e yapıyor normalle sezeryanı kimisi 4 yapr 5 yapr 7 yapr 2 küsürlü yapar