Mihribancglr SosyeteMantisi 17 kasım da kan verdim negatif 7 gün sonra kan verdim 8 çıktı ili gün önce yine verdim 1 günde bile sonuç değişebiliyor bence bi kan ver kuzum sonucu haber ver ama 🙏🥰 en güzelleri senin olsun inşallah 🙏❤️
SosyeteMantisi Mihribancglr Burda ben ikinci çizgi görür gibi oldum erken gebelik testi yaptım bişey göremedim sizce ikinci çizgi çokta az olsa görüyormusunuz
SosyeteMantisi Senaoztrk inşAllah testi gördüğüm an gidip kan vericektim normalde bide erken gebelik testini yapayım ondada çıkarsa kan veririm diye düşündüm Onda bişey çıkmayınca ben yanıldım heralde dedim Hayırlısı bakalım Rabbim inşAlllah nasip eder 🤲
Mihribancglr SosyeteMantisi bence ver derim yakında hastane varsa gidin yoksa sabahı bekle 🥰 ama ben gördüm çizgiyi hayırlı olsun 🥰
Nihan_35 @Mihribancglr keşke test yapmadan benimde hamiş olup olmadığımı anlayabilsen 1 gün gecikti değişik belirtiler var ama kan yada teste cesaret edemiyorum🙈☺️
Mihribancglr Nihan_35 yaa test yapsan mı acaba 🥰 ne olacak canım yap ay evet evet yap inşallah vardır 🤲🏻❤️
SosyeteMantisi Nihan_35 bence cesaret et yap 😍 inşAllah ikimizde hamileyizdir Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizede ❤️
Mihribancglr SosyeteMantisi dualarım seninle inşallah vardır sağlıkla ilerleyen bir gebelik geçirirsin inşallah haberlerini bekliyorum yarın burda buluşalım çiçek hatun🥰
Nihan_35 Mihribancglr testim yok evde hiç bugün eşim çok beynimi yedi kan verelim test alalım diye istemedim cumaya kadar bekliyim diyorum cesaretim yok ya ☺️
SosyeteMantisi Mihribancglr Amin inşAllah ❤️ Sabah olumlu olumsuz mutlaka dönüş yapacağım canım umarım olumludur ❤️
Mihribancglr Nihan_35 cesaret et ve yap beklemekten strese girmekten iyidir ☺️ Bence olacak hissediyorum 🙏🥰🥰