Sinembsr Sude-96 bılmıyorum normale uygunmuyum Onuda bılmıyorum çatı muayenesi falan yapmadı ama bu gıttıgımde düşünüyorum konuşmayı sezeryan dedıgımde tarıhte verır sanıyorum kılosu önden gıdıyo hafta olarak ondan korkuyorum suan normal doğumdan yoksa epidural normal istiyordum nasıp
Sude-96 Sinembsr özel hastanelerde veriyorlar canım büyük ihtimalle doktor soruyor zaten nasıl bir doğum istiyorsun diye benim ki fikrimi sordu yani,bu korkulardan niye sezeryan istediğinden bahset belki gereksiz endişeleniyorsundur normal olur
Sinembsr Sude-96 cok uzaklaştım normal olma fıkrınden artık vücut olarakta ağırlaşması sırt bel ağrısı isyan etmiyorum ama gerçek anlamda benı bezdirdi🙈😂
Beyzabeser Aslinur ben 31. Haftadayken gitmistim sen hangisini istiyorsan onu yapariz o konu da icin rahat olsun dedi. 36.haftadayken randevum var gittigimizde gun belirliycez ama ben eger bebis beklerse 1 ocak olsun istiyorum bakalik insallah o gunu verir :) zaten 1 ocaktayken de tam 38 haftalik olcak
badembid MinikDenizKizi inanamıyorum bizim içinde sonunda Aralık ayı geldi ,doğuracağımız ay😍 biraz heyecanlıyım yer yer korkularım da var😊 normal doğum bekliyorum 29 Aralık son gözüküyor 😍 inşallah Allahım nasip eder🙏🏼😇
XelisaX Normal doğum inşallah 🤎 Tahmine göre 25 aralık son günümüz bakalım ne zaman gelmek isteyecek küçük bey! 🤩 Hislerime göre 15 ile 25’i arası gelecek gibi geliyor 😁 Çünkü ilk bebeğim 39+3’de gelmişti 🧐 Ama çok sabırsızım hemen gelsin istiyorum 🥰
Aslitemiz MinikDenizKizi ay evet Aralıktayiz ve son aydayiz 🤗 normal doğum Aralık sonu benim beklemedeyim
Crn_32 MinikDenizKizi Allah nasip ederse 12 Aralık Doğum normal dogum dedi doktor bebegin kafası aşagıda dedi ama ben yine bi tık geriliyorum ilk Doğum bişey bilmedigim icin az huzursuz oluyorum Allah hepimize yardım etsin kolay dogum nasip etsin 🌸
ElifB08 ogretmen_anneee ohh tam ergenuslar 🥲 gerçekten iğrenç bi hayat 😂 Benim bebelerim ilkokul rahatım bi miktar 😂