boymomyz Ya_Sa bende gittiğimde bi bakıyım eğer beğenmezsen aylin hanıma alıyım . Valla görümcemin cocuğu 1 yasına gircek onda doğum yapmış görümceside onda yapmış çok temiz hastaneymiş çok övdü sağolsun 😅
Ya_Sa boymomyz temiz olduğuna asla inanmıyorum birebir bana orada çalışanlar anlattı nasıl kötü olduğunu görümceniz nasıl öyle diyorsa sonuçta Türk yok resmen
ege_ayaz_mom boymomyz sigorta varsa normal doğum 2150 TL sezeryan 2500 TL doğumuna kadar zam gelirmi onu bilemem
boymomyz ege_ayaz_mom aslında bakıldığında verilemeyecek bir para da değil . Teşekkür ederim canım ☺️
Minnakkurabiyeveannesi27 boymomyz ekliyorum kuzum benim eşimle benim resmim var hayat seninle güzelleşti şeklinde yazı yazıyor
Simgeyuca boymomyz canım benden Gaziantep’ten Ankara’ya gelin geldim 5 ay oldu 4 aylık hamileyim dediğin gibi burda herkes develete gidiyor ben özele gidiyorum bizim oraya nazaran oldukça düşük özele giden bende Ankara’ya bi türlü alışamadım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip Etsin inşallah
boymomyz Simgeyuca hangi ilçesinde oturuyorsunuz ? Şehir hastanesi ve tıp fakültesi hastanesi iyi aslında .
boymomyz Ya_Sa valla bende anlamadım canım ☺️ İlk hamile olduğumu öğrendiğimde direk orayı söyledi çok güzel die bende bilmeden gittim .
Ya_Sa boymomyz muayeneleri devlete gideyim doğuma özele gideyim diye tatlı dille ikna etmeye çalış canım, eminim eşin de özelde olsun istiyordur ama altından kalkmak da zorlanılır diye öyle istemiyordur , belki aileler de yardım eder hem belli mi olur
boymomyz Ya_Sa annesiyle konuşmuyorum hayırlı olsuna bile aramadı , kendi ailemde belki yardım eder canım bakalım 🤲🏻
Sedaceylan boymomyz asla vr asla cengiz gökçek de doğurayım deme … Ben öbür tarafa gittim geldim hepsi stajyer yeni mezunlar karşına 10kişi koyup böyle kescen böyle dikecen diye diye beni mahvettiler. Bütün kesmeyi dikmeyi hisettim yavaş yavaş göstere göstere yaptıkları için uyuşukluk falan kalmadı . Mücahitler ek binada mustafa bey vardı gitmesiyse ona görünebilirsin en azından temiz hastane doktor iyi…
Sedaceylan boymomyz yada inayet topçuoğlu hastanesi var göllücede savaş hoca :) bende gelin gittim antebe her ay bir hastaneye gittim kafama göre dr buldum ama doğum zmaanı mücahiylere gitttik sevk etti cengiz gökçek e o yüzden ters köşe oldu bana bb ikisinden birine gidebilirsin
Pnr_2021 boymomyz ben Abdulkadir Yuksele gidiyorum 9 ay önce sezeryan oldum orada çok ilgilendiler şimdi yine gidiyorum inşallah yine iyi bir doğum nasip olur
boymomyz boymomyz merhaba ben bülbülzade de oturuyorum arabamız var hangi hastane olduğu önemli değil iyi olsun yeter ☺️ Üniversite iyi diyorlar bakalım muhtemelen oraya gidecem .
Koskafadime boymomyz Abdülkadir yüksel devlet hastanesinde aybuke tayarer var müthiş doktor özele hiç gerek yok bayldm kadina
Fatos000 boymomyz merhaba Şehitkamil devlet Hastanesi’nede gidebilirsiniz ama en güzeli üniversite illaki özel bir durum olmasına gerek yok randevunuzu alıp gidebilirsiniz ben 5 yıl önce orda sezeryan oldum inanın ilk sezeryanimi özelde olmuştum inanın ondan bile daha güzel baktilar. Ama dediğim gibi Şehitkamil devlet hastanesi de Cengiz Gökçek ten daha güzel Cengiz Gökçek hem biraz eski hem malesef Suriyeli akını var orda biraz sıkıntılı ama ben şimdi yoldayım Cengiz Gökçek e gidiyorum perinatoloji muaynesi için çünkü devlette perinatoloji sadece Cengiz Gökçek te var. Dizinde bilginiz olsun gebeliğin 20 ile 24 haftasında perinatoloji muaynesi isteniyor
boymomyz Fatos000 çoook teşekkür ederim 🥰 ben daha 8+2 deyim . Büyük ihtimal üniversiteye gideceğim memnun kalırsam orda devam etcem hepsini not olarak kaydettim daha önümde uzun bir süreç var inşallah istediğim gibi gerçekleşir herşey 🤲🏻 Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin . Rabbim isteyen herkese evlat etsin 🤲🏻
Fatos000 Fatos000 Ha yarica yazmayı unutmuşum ben şu anda da 22 haftalık gebeyim ilk günden beri üniversiteye gidiyorum bebgimde bagidrak patlaması olduğu için 18. Haftada özele gittim yine üniversite ile aynı baktılar pek bir farkı yoktu yani🤷 özele o kadar para vermeye hiç gerek yok bence zaten maddi sıkıntınız da varmış Google de gazinatep tıp fakultesi hastanesi randevu yazın online randevuyu seçin ve akşam 8 i 1 geçe randevu alın daha öncesi yada sonrasinda randevu bulamazsınız zaten biraz uğraşıyorsun ama çok güzel ilgililer öğleden önce sadece muayenel öğleden sonra sadece sonuç gösteriyorsunuz. Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz ve çok güzelde anlatıyorlar tıpkı özel gibi rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ☺️