Sevtugm Göğüs altin karnımda bu hafta hep sertlik var kizlar batiyor bebeğin bir yeri ne bilemiyorum ayağı mı başı mı sizde de var mi uyuyamıyorum
Gizemcetinn Sevtugm aynı durum bendede var. Bebiş doğum pozisyonundaysa ayağı eli falan olabilir bazen sokuyor göğüs lafesimin altına nefes alamıyorum 😂 ah diyorum tosuncuk sen bi çıkta ısırıcam o elini ayağını😂
Tugbaa2937 Sevtugm Suan varya sağa donuyirum yok sola dönüyorum yok oturamiyorum.valla napicami şaşırdım artık. Sürekli karnım gergin hiç rahatlamiyorum.
Nisann26 Sevtugm Ters dönmüş çünkü, kafası aşağıda, ayakları göğsünün hemen altında. O yüzden de genelde öne eğik duramıyoruz 🤣
Sevtugm Gizemcetinn ben uyuyamıyorum hiç suan yataga oturmus bekliyorum nasil olck blmyrm harekette az artik
Asena17 Ben 22 haftadayim ayni sekilde karnim sert ust tarafi sizi bilmiyorum ama bugun doktorum ultrason cektirmemi istedi karacigerim sismis kizartma yagli seyler yumurta ve cikolata yememi yasakladi karnim cok aciyor midem bulaniyor bi cozum bulamadim 😞