Edoliii https://resimyukle.io/r/Qw62QLehuL tsh sonucum. Kurtajdan 2 gun sonra werdim bu kani ondan once hamileyken yuksek dgildi acaba kurtaj ameliyatda etkilemis olablr mi kizlar gecicimdir acaba kfamda deli sorular
Kinkof Edoliii gecicimidir bilmiyorum ama bi endoktrinolojiye gidin aklinizda kalmasin.. benimde sizin gibi sınırdan biraz yüksekti hasimato teshisi konuldu ilac kullanmaya başladım hatta gebelik düşündüğüm için 2.5 değerinin altina dusunceye kadar ilac dozu ayarlandı.. suan gebeyim ilacimi kullanmaya devam ediyorum… bu arada tsh yukseklugi gebe kalmaya engel degil ama gebe kalinca bebek gelisimi için onemli düşmesi icin ilaç veriliyor
Sevdayilmaz Edoliii ilac kullanirsan hemen duser canim merak etme cok asiri da yuksek degil dahiliye git ilac verecektir doktor
Minikbebelak Edoliii hormonlarla alakalı o durum 1 ay geçmeden kan vermeniz yanlış olmuş çünkü yanlış sonuç çıkıyor 1 ay sonra vermeniz de fayda var
Elvan34 Edoliii 12 senelık troıd hastasıyım tsh değerlerime baktırayım dıye sağlık ocağına kan verdim gebelık de baktırdım tsh 27 çıktı beta hcg 1200 kusur 5 haftalık hamıleyım dıyecegım o kı hepsı nasıp hepsı rabbımın ımkanı bu arada tsh larım tavan sekılde 3. Gebelıgım çok takma kafana lahanadan uzak dur dua et rabbım en kısa zamanda nasıp etsın
Edoliii Kinkof engel degil demi adet bitimi dsnuyormda gebelik doktora sormayi unutmusm kfama takldi smdide
Edoliii Minikbebelak ewet cok erkn werdik 2 defa dusuk yapinca bi an once arastrilsin istedim bide sonuclari gec ciktigi icin bklemek istememstm de simdi 1 bcuk ay flan olck yarin saglik ocagnda baktrmayi dsunuyorm ne kdar dogru sonuc werir bilemem artk
Kinkof Edoliii hayir değil ama diger arkadaslar da yazmis tsh bebek icin onemli siz de gebelik düşünüyorsunuz eger tsh degeriniz böyle yuksek seyrediyorsa bi an once doktora gidip baktirin belki ilac filan verir daha saglikli baslarsiniz gebelik planina
Miniktirtil Ben troid hastasıyım ama doktora gebelik planladigimi söylemiştim olması gereken değere inmesi için ilacın dozu ayarlanmıştı. Hamile kaldim ama tabi benim dusukle sonuçlandı. Yani korkmayın tabi ki kalabilirsiniz.
Edoliii Miniktirtil rabbim hayrlisyla tekrar nasip etsn insallah cok sewndm bende gebelige engel diye bliyodum
Minikbebelak Edoliii eğer ki çok yüksek çıkarsa yine inşallah ilaçla düşer sıkıntı etmeyin ilaçla 1 hafta da düştüğü bile oluyor 😊
Aylincaey Gebelikte tsh çok önemli doğru ama hamile kalmaya engel değil Allahım hayırlıca size ve tüm isteyenlere nasip etsin bende tiroid hastasıyım düzenli endokrin bölümüne gidin çok kişi var tsh yüksek olup bebeği olan ilaçları düzenli kullanın Rabbim hayırlısını nasip etsin
Snnrkrk Edoliii bende troitlerime baktırmak için gittim doktora önce kadın doğuma randevu aldım normal insan 5-6 gün regl olur benimki 1-2 gün sürdü 1-2 ay sonra komşu dedi troit olabilir çünkü ben yemek bile yemiyordum yediğim yemek 2-3 kaşık ama ben çok kilo aldım önce kadın doğuma gittim muayene etti kan tahlili istedi orda beta yüksek çıktı tabi bilmiyorum hamilelik hormonu olduğunu aynı zamanda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim troit değerlerim baya yüksek çıktı daha sonra dahiliyeye gittin ilaç verdi bebeğe zarar vermiyor zaten onu kullandım 3 aylık olduk şimdi değerlerim düzeldi ama devam ediyorum kontrole gideceğim ;) merak etmeyin ben bu değerlerle hamile kaldıysam sizde kalırsınız inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın hayırlısı olsun inşallah 🌸
Meralaksoy Canım bende tam bu değerle hamile kaldım 🥰 şimdi 3 aylık olduk. Hamilelikten sonra doktor korkuttu sakat olur falan dedi ilaç verdi hemen düştü şuan 1,43 çok şükğr ama evet hamile kalmaya engel bir değer ilacını kullan aksatma hemen düşer 🙏
Diloss_14 Edoliii Haşimato hastalığım varmış gebeydim 6. Haftamda öğrendim 24 çıktı değerim dr bu değerle gebelik nasıl olmus şaşırdım dedi Allah yani oluyor demek ki 26 gün ilaç kullandım suan 3 olması gerektiği gibi
Zeyna27 Edoliii bende sağlık ocağında verdim hamileyim 5.96 çıktı fakat farklı bi yerde testi tekrarlarım 3.6 çıktı
Rengarenkk Zeyna27 tsh için kan tahlilini hastanede vermemi önerdi benim doktorum. Sağlık ocakları kanları bekletip topluca gönderdiği için tsh için yanlış sonuç çıkabiliyor dedi. Aklınızda olsun imkanınız varsa hastanede kan verin.
Lavinia_35 Edoliii benim hamile kaldığımda 10 kusurlerdeydı doktor şaşırdı bu yükseklikle çok zor hamile kalmak ama olduysa bir an önce indirmek lazım yoksa Allah korusun gelişime düşük kanamaya neden olabilir diye levotiron 25 içtiğim ilacı 2 şar taneden içmeye başlattı aralığın başında istenilen tahlilleri verip tekrar gideceğim. Allahtan gebeliğin başında bebek tiroid hormonu gelişmez o sırada bir an önce düşürmemiz gerekiyormuş