Zynp44 Kızlar medikalpark keçiören hastanesine gidiyorum doğum paketim var doktorum ayın 7sine kadar kongreye gidiyormuş yokmuş. Bu durumda başka bi doktora muayene olabilir miyim ücret ödemeden bilgisi olan var mı
Elifelbb Zynp44 bende Medıcalpark Keçiören’e gıdıyorum İkbal hanıma eşimin işyerinden anlaşması var indirimli gidiyorum doğum paketi ne kadar yaptırdınız bende bunu öğrenmek istiyordum
Zynp44 Elifelbb ikbal hanım prof bildiğim kadarıyla prof ve doç fiyatları yüksek opr daha uygun ben bülent beye gidiyorum çok memnunum 8.500 e aldım doğum paketini
Gizemin-minnakI @Zynp44 evet bende sevgi hocaya gidiyorum . Kendisi daha önce izinli olan bi doktor yerine onun hastalarına da bakmıştı diye hatırlıyorumm. Sevgi hanım da çok iyi ve ilgili .
Zynp44 Ecemm33 yani gidiyorsunuz giriş yaptırdığınız yerdekilere söylüyorsunuz doğum paketi almak istiyorum diye onlar size paket içeriğini anlatıyor daha sonrada belirli bi tutar ödüyorsunuz her yerde farklı olabilir dr göre de fiyatlar değişiyor isterseniz bi sorun gittiğinizde