Kubra0395 Kızlar 36+3 günlük hamileyim. 3 gündür doymuyorum . Dünyaları yiyorum ama iki dk sonra yememiş gibiyim . Sizde de öyle oluyir mu 😬
Liyuzamom Kubra0395 31+6 ve 10 dk önce moralim bozuktu sırf kilo alımın fazla diye yememeye çalışıyordum eşime tost yiyelim dedim sonra vazgeçtim yapmaya gitti 5 dk oldu yiyeli pişman mıyım evet mutlu muyum evet hehehe 😁🤣😪
Nzr06 Kubra0395 28 haftalık olduk bizde geceleyin yatmadsn 1 ekmek yiyorum bende öyleyim doymuyorum 😌😅
burcuruli Kubra0395 canım 21+6 günlüğüz bende öyleyim 😂😂 normalde de sürekli canım meyve tarzı şeyler isterdi ağzım boş kalmazdı ama birkaç gündür bu aşırı olmaya başladı 😂
Melikeakarsu Kubra0395 bnde 14 haftalık günde iki Öğün oda azıcık yiyorum bebis ac. 😂ama napim canım bisi yemek istemiyor hep tok hissediyorum kendimi
Kubra0395 burcuruli havadan galiba bu aralar herkes böyleyse 😂😂 o değil de bebeğimde mutlu . Yedim bir ekmek su an dans ediyor karnimda 😂😂😂
Kubra0395 Niye böyle yaaa 😀 bnde yemeyecem diyorum yatmaya giderken yönüm mutfağa çevriliyor bı bakmışım yine yemişim 😀😀
Nzr06 Kubra0395 nolcak bu hallerimiz bizim 😅 kıtlıktan çıkmış gibi hissediyorum o kadarmı acıkır insan ya😅
burcuruli Kubra0395 ayy evet ya ne yesem hemen kıpır kıpır oluyor biz kendimiz için değil onlar için yiyoruz canım onların canı istiyor 😂😂😂
Kubra0395 burcuruli Evet yiyelim bakalm da benim şimdiye kadar hiç iştahım yoktu çok güzeldi 😀 bu durum beni üzüyor 😀
Nzr06 Kubra0395 alışacaz artık valla sağ sağlım sağlıcakla doğsunlarda minikler yeriz yine onlsr beslensin diye annelilk bunu gerektirir bence😌
Yusufhalime Kubra0395 buaralar bende aynıyım canım eşimde diyor az yavaş git çok yiyorsun diye doyma hissim yok oldu resmen sürekli birseyler yiyorum aklımda hep ne yesem düşüncesi 1 haftadır felan böyle 37+0 haftaligim bende
LadyAnne Kubra0395 ayy bende ayniyim kahvaltida ozellikle butun sofrayi silip supurmek geliyor icimden nekadar yesem sanki hala doymamisim gibi hissediyorumm sonunda yuz kilo olucam bu gidişle 29. Haftadayiz buarada 😂