Yalcnnaysgll Oznur124 iyi gidiyor gece miğde yanmaları dışında bir problemimiz yok 🌸 uykuyla pek aram yok 2 yaşında kızım var zaten uykuyada düşkün değilimdir😂
Marsis Oznur124 gece en az bir defa uyanırım ayakta kaldığım sürece belim çok ağrıyor herşey çok güzel ama tekmeleri çok hoş geliyor 26+5 den selamlar 🥰🤗🤰
bsra1595 Oznur124 gece uykusu kalmadı artık bende cok fena catı kemiği agrısı bıde mıde yanması cekıyorum zorlamaya basladı bılmıyorum 3 ay nası gececek boyle
Ece003 Oznur124 şuan tam 26+0 olduk midem 23. Haftadan beri çok yanıyor bel ağrısı aşırı uyku hali var 🥲
Yalcnnaysgll Oznur124 evet 2. Arkadaşım geliyorrrrr bende çok yiyorum almam gereken kg dan fazla aldım hatta haftaya kontrolüm var diyete başlamayı düşünüyorum doktorum demişti zaten 3 ayı kurtarabilirsem kafi
Oznur124 Marsis ay evet tekmeleri cok hoşuma gidyor benimde elime koyup dinlemek kadar zevk veren bisey yok
Oznur124 bsra1595 mide yanmazna bi ilaç vermedimi doktorunu? Ben ilaç kullanıyorum birde soğuk salatalık yiyorum icim dışım salatalık oldu cocugu salatalık dogurucam diye eğleniyor eşim 🤣
ozlmozl bsra1595 bende de çatı kemiği ağrısı var bir kaç gündür özellikle bazen yürümekte bile güçlük çekiyorum acıdan sizinde böyle mi acaba 26+2 benim
Oznur124 Ece003 geçmiş olsun canım benmde belim çok agriyor ve grip olmuşum aşırı halsizim heryerim dökülüyor 😔
bsra1595 Oznur124 su 1 haftadır cogaldı en son 2 hafta once gıttım doktora gıttıgımde dıcem salatalık ıyımı gelıyo bende yıyem bari :)
Astral Oznur124 ben mide yanması için ılık süt içiyorum çok rahatlatıyor gaviscon vs kullanıp rahatlayanda varmış doktor tavsiyesiyle ama ben sanırım ilaç yazdırmayacağım süt içmiyorum bu sayede süt içmiş oluyorum 😖 bence yatmadan ılık bi süt için çok rahatlarsınız
Oznur124 bsra1595 bana iyi geliyor size nasıl fayda eder bilmiyorum birde duyduğuma göre soğuk sütte iyi geliyormuş deneyin isterseniz en azndan biraz geçer
bsra1595 ozlmozl evet ya sorma canım gece yattıgında saga sola donerken bıle agrıyo demı benım ılk bebegımdede cok cekmıstım ondan bundada aynı normal o ama herkeste olmuyomus
bsra1595 Kızlar yokmu aranızda ben gıbı catı kemıgı agrısı ceken ya bıde kaburga kemiklerimde agrıyo artık nefes almak bıle zorlastı:(
Astral bsra1595 geçen forumda sormuştum magnezyum eksikliğinden oluyormuş sanırım doktora söyleyip ilaç yazdırıyorlarmış iyi geliyomuş doktorunuza bahsettiniz mi ağrınızdan bende de var gittiğimde söyleyeceğim
ozlmozl bsra1595 evet sağa sola dönerken bile var kaburga kemiklerimde acıyor Magnezyum eksikliğinden mi yoksa bebeğin duruşu vs. mi yapıyor bunu anlayamadım
ilaydakmlv Benim de bünyem zayıf aslında ama 12 kilo aldım bile şimdiden 27+2 yim öyle bi ağrım var Kİ sağ mememin iç tarafından kas ağrısı sırtlarıma vuruyor sağa sola yatamıyorum hiç eğilemiyorum şu an çok zorlaştı