QueenMommy iremvebebisi 27+6 haftalık olduk suan sadece beşik ve bebek arabası eksik kaldı tekstilde herşey tamam 🥰☺️
Mrv1007 iremvebebisi an itibariyle 24+1 oldum, bebek arabamızı aldık, ufak tefek gözüme hoş görünen kıyafetler falan da aldım. Bu haftadan itibaren izne ayrılcam, izindeyken iyice tüm eksikleri toparlayacak şekilde hazırlıklara hız vermeyi düşünüyorum 😍
Lulikli iremvebebisi 25+0 olduk an itibariyle 👶🏻💙 Hazırlıklar hemen hemen tamam yüzde 90ı alındı çok şükür. 32-33 haftalarda yıkayıp ütüleyip valizi kapının önüne koyarım diye düşünüyorum 😁
iremvebebisi Mrv1007 çalışanların işi zor vallahi bende ocakta ayrılıcam izne inşallah 1 Paket bez 1 koli ıslak mendil 3 5 parçada kıyafetimiz var sadece 😀
Hilallllllll Bizde yarın 24 haftalik olucaz 😇💕 2. Cocugum oldugu icin besik vs var sadece kiyafet alisverisi yapilcak dun ilk takimi aldim geriside yavas yavaş gelir yada bir ara gidip toplu almayida dusunuyorum iremvebebisi
Halide_70 23+0 olduk yavrularımla. 🤗🤗 Az önce doları görünce biberon fiyatları daha da yükselmeden biberon alarak alışverişime giriş yaptım. Yarın hastane çıkışları ile devam edeceğim inşaallah. 🌼🌼