-PembePapatyam- Kızlar kaçıncı haftadan sonra sırt üstü yatmak sakıncalı acaba ben yan dönsemde sabah hep sırt üstü uyanıyorum 😊
leylo29 -PembePapatyam- 20 haftama kadar yattim cnm sonra istesemde pek yatamiyorum arada oluyor sag sol yatiyom hep☺️
RedFlower -PembePapatyam- 20. Haftadan sonra genel olarak sırt üstü iyi olmuyo. Bende sırt üstü daha rahat yatıyorum ama mecburen dönüyorum. Eşine söyle sırt üstü gördüğünde döndersin seni. Eşim hep dönderiyo yoksa bende aynıyım
misirveannesi -PembePapatyam- 32. Haftadayım normalde yasak ama elimde değil uyandıgımda sırt üstü buluyorm kendimi
-PembePapatyam- RedFlower şimdi daha küçüğüz ama ilerledikçe söyleyim döndersin. Ne kadar dikkat etsekte alışkın olduğumuz pozisyona dönüyoz uykuda
RedFlower -PembePapatyam- şimdilik istediğin gibi uyumanın tadını çıkar bari 😊uyku hali eşin yardımcı olur
evlatkokusu0806 -PembePapatyam- sağ ve soluna yastk koyablrsn. Doktorum uyurken nasıl uyuduğunu bilmediğin ve elinden bişey gelmedi için yapablcek bşeymz yok normal dedi genellikle sağ sola yatmaya çalş bilincin yerindeyken
YeninesilAnne -PembePapatyam- geçen hafta doktora gittiğimde 16 haftaliktim. Sırt üstü çok mu uyuyorsun bebeğin kalp atışı yavaşlamış dedi. Özellikle 7. Aydan sonra kesinlikle önermiyoruz ona dikkat et demişti. Senin de aklında bulunsun canım
-PembePapatyam- YeninesilAnne yaa evet bi yerde daha okudum buna benzer bişey o yüzden de korktum yan yatmaya alışmamız lazım
Mervepera -PembePapatyam- bildiğim kadarıyla 26 28 hafta ama sırt üstü istesemde yatamıyorum geriliyo tuhaf biseyler oluyo kasiklarim 🙈 20 +2 deyim
yavuzhan1707 Mervepera bende sırt üstü farketmeden dönüyorum oyle cabalaşır tekmeler 😂 rahatsız oluyor diye hemen dönüyorum bende
Yalova77 -PembePapatyam- ben de yatarken sağımaya da soluma yatıyorum ancak gece uykumdayken eşim sürekli beni uyandırıp uyarıyor yine sırt üstü uyuyorsun diye :) alışana kadar böyle devam edecek sanırım
Nisaanuur Sırt üstü yatmıyım diye eşim beni yatağın köşesine sıkıştırıyor belime sırtını dayayıp destekliyor 😅😅 soluma yada sağıma yatırıyor düz görürse 😅benden çok daha pimpirikli
semakulekci -PembePapatyam- ay bende 26. haftamdayım karnımın dürtülmesine uyandım kalktığımda sırt üstü yatıyordum ve nefesim daralmıştı bebişim rahatsız oldu heralde üst üste aynı yere vurmasıyla uyandım çok garipti sanki yanımda koca biri varda kalkayım diye aynı yerden dürtüyo 😅