semihasuat Kızlar hamilelikte saç uzaması olan var mı? Benim hiç uzamadı hatta aksine dökülmeler oluyor?
Symylldz semihasuat benim de fazlasıyla döküldü şurada bekleyeyim belki tam tersini yaşayan hamişler vardır 🤗
M_kemal semihasuat 17. Haftama kadar inanılmaz derecede saçlarım döküldü. Ama sonra dökülmeler durdu. Siz kaçıncı haftadasınız ?
Busra-61 semihasuat benimde dökülmesi azaldı 27+6 dayım ilk başlarda öndeki ince ince saçlarım çok döküldü her sabah yastığım ince saç dolardı ama şimdi uzama da uzamıyor bazı arkadaşlarımın ki öyle güzel çabuk uzardı ki bende öyle hayal etmiştim 😂
Asyaveannesi36 semihasuat normal de ince tellidir saçlarım hamilelikte iki tel anca döküldü ben multivitaminlerden olduğunu düşünüyorum ve baya baya uzadı
Mervekiz 8.aya kadar çok dökülmem vardı 8.aydı sanırım dökülmem durdu tek tük geliyor elime önce avuç avuç dökülürdü
semihasuat Asyaveannesi36 kullandığın vitaminler hangisi ben decavit ve gynotardyferon ve d3 kullanıyorum
Yazelbudak46 semihasuat hamileliğimin başından 25. Haftaya kadar çok döküldü hiç uzama olmadı. Şimdi 31. Haftadayım ve 25 ten sonra dökülme azalıp uzama başladı sırtımda olan saçlarım iki parmak kadar daha uzarsa kalçama gelecek.’😊😇
Asyaveannesi36 semihasuat tabi özel de de devlette de onu tavsiye etti iki doktor da ücretli ama hiç bulantı felan da yapmadı bana folik asitin yanında içinde multivitaminler var