Buket_dadas Asiyes amin amin kuzum amin rabim kolaylık versin bizlerede dayanma gücü versin inşallah ya
Buket_dadas Asiyes aynı cok fazla akıntım var dün degistim ic camasırımı afedersin birazdan yine degişicem süt su tüketmekden midem su doldu ya suan lık iyim sükür ama dün cok cok sancılandım kalkamadım adım atamadım ama 5 dk sürdü annamı aglatı kısacası 🙈🥺
Asiyes Buket_dadas haftamız aynı bende 32 oldum işte sancınız durdu ise sorun yok , ama benim suyum az artık ilerlemiyor tisk alınmıyor 3 doktorumda doğum diyor bakalım
misirveannesi Buket_dadas Buket_dadas bugün bana da aynısı dendi 😭😭 alt seviyenin altındaymıs suyum. Bi iğne oldum yarında olcam. Salı gel dedi alalm der diye cok korkuyorm
Buket_dadas misirveannesi ya kurban olurum nolur dikat et lütfen ya of niye böyle olduk ya allahım nolur bizi cagresiz bırakma😭😭
misirveannesi Asiyes evet bugün bi doz yarın ikinci doz ciğer geliştiriciyi olcam. Sıkı takip edicez 3 günde bi geliceksin dedi çok korktm
Asiyes misirveannesi gidin ihmal etmeyin işte benim git gelle olcak iş değil diye hastanede yatıyorum.