merve100 Haftamdayım ilk kızımda bu göbekle doğuma gitmiştim , eşim bile diyor ki bu kadar nasıl büyüyebildi diğeri 4 doğdu bu daha mı şişman olacak 🤦🏻♀️ İlkinde fellik fellik gezerdim şimdi ağrılardan sakatlanmış gibi yürüyorum hiç böyle düşünmemiştim
morsumbul merve100 evet çünkü gerçekten şişlik de kilo de ne istersen de ama büyük göbek hayat kalitesi ini etkiliyor zorlaştırıyor kızımda da 30da.sonra birden aşırı büyüdü diyorum bunda da 36 38lerde ben ne yapacagım 🤷♀️
Semakacan morsumbul aynen valla ilk hamilelikte prenses gibiydik aşermeler naz yapmalar felan şimdi öyle mi 😂
morsumbul Semakacan 😂 aynen öyle ama sanki ikilemde dahamı zor geçiyor yani dinlenme lüx olduğu içinde olabilir tabi 🤭 ne kadar fark var ilk hamileliğin iz ile 2. Arasında
Semakacan morsumbul evet orası kesinlikle öyle bu hamileliğimde çok bulantı yaşadım kasılmalarım oldu ağrılarım sancılarım hiç ilk hamileliğimde yoktu bunlar valla
FeriDee morsumbul ay aynen 13. Haftadayim 2. Hamileliğim ama karnım nasl büyüdü ilkinde çok geç haftalarda çıkmıştı
morsumbul FeriDee iç geniş diye mi acaba 🤔şuan 15 haftalıgım bu karnım ilk gebeliğimde 28 hafta varmış 🤔