Fatosduzgun55 asude456 evet cnm aynen öyle 🤭 hıc korkma 4600 dogdu ama 4kıloyla eve anca gelebıldık 😂 fazla şişiklenmiş. Suan 2yasında cok sukur hıc bır saglık sorunu olmadı kılosu da boyuda gayet ideal yasıtlarıyla 🤲 Allah hepımıze saglıklı sıhatlı dogumlar nasıp etsın bıran once evlatlarımıza kavusalım🧿💙
asude456 Fatosduzgun55 maşallah 😍 bende korkuyorum şekerden doğumdan sonra bi sıkıntı yaşarız diye şekeri falan düser ne bilim solunum sorunu falan oluyomuss ☹️
Fatosduzgun55 asude456 kötüyü çağırma derler sende öyle iyi düşün iyi olsun Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah saglıkla evınıze dönersiniz. İnternette cok arastırıp kafanı takma lütfenbu guzel gunlerinin tadını cıkarmaya bak💕
Pcoslubiranne asude456 ablamin 38+2 de suyu gelmisti 4280 gram oldu yegenim.ama tup bebek oldugu icin sezeryan oldu.Kilosunu yanlis olcmustu doktor daha az biliyordu.Benim gebelik seekrim yoktu 37+1 de suyum grldi 4 kilo da benim oglum dogdu.
Burcu_akbb Pcoslubiranne banada haftasının önünde diyorlar şekerim yok acaba benimkide 4 olurmu 🥰 kendimden hiç beklemiyorum okadar ama☺️
Sermec27 asude456 bende seker vardı ama oğlum hep haftasıyla uyumluydu cünkü sıkı sıkı diyete uydum ben daha önce ilk oğlumu kaybettiğim için ilk doğumda sezaryendı zaten 38+1 de doğum yaptım oğlum 3080 doğdu
Aylin_16 Sermec27 ayy canım ya başın sağolsun çok üzüldüm 😢 Allah bu bebeğine sağlıkla kavustursun güle güle büyütmek nasip etsin
Hsrt1 Benim sekerim yok ama bebegim 3 hafta önden gidiyor. 33+2 de gittigimde 2658 gram dedi. 36. Haftaya uyumlu 8 aralikta gel sezeryan icim gün vericem dedi. Bu tarihte 35 haftalik oluyorum.simdi merak ediyorum o tarihi ultrasona goremi verecek.
asude456 Hsrt1 8 araliktami 35 oluyorsunuz , valla son adet tarihine göre 36+1 falanim ben ama usg de kafa 37+3 göbek 40 bacaklar 38+3 ile uyumlu cuma gunu benide gün vermek icin çağirdi doktor bence sata göre tam 37 oldugunda alicak ,
alyaninannesi2 Hsrt1 yine önde gidiyorsa 38 için doğum düşünür ondan demiştir. Yani 38 de alır gün verip
Derya2867 Şeker testi yaptırmadım ama ailemde çok fazla şeker hastası var bebeğim 29 haftalıkken 1600 gram 42 cmdi başı 32 hafta bacakları 31 haftayla uyumluydu doktor şekerden söz etmedi iri bebek dedi haftaya kontrole gidicem bakalım ne olmuş
Aylin_16 Derya2867 canım kendinde şüphen varsa doktoru bekleme bence en azından açlık tokluk şekerine baktır sağlık ocağında benim parmaktan hemen bakmışlardı değerlerini gör bence çol yüksekse dahiliyeye yönlendirirler ilaç başlarlar ciddi bir konu
Hsrt1 asude456 evet . 8 aralikta 35+1 oluyorum. Gecen hafta gittgimde 36 haftaya uyumlu demisti. Gun vermek icin cagirdi. Ben erken oldugunu dusunuyorum. Ama bilemiyorum.
Poyrazin_annesi Evet şeker bebege gecerse erken dogum riskı varmıs hatta sekerı cok yuksek ınsanlarda bebekte ölüm bıle gerceklesıyor. Bnmde sekerım var 2 haftadr dıyet yapıyrm suan normale düştü
Fatosduzgun55 Aylin_16 yok cnm ılk oglumda 37+0 degece nişanım geldi hemen hastaneye yatırdı acil sezeryan oldum. Normal dogumu drum ıstemedı bende tabıkı hıc denemek bıle ıstemedım.4600grm nasıl dogsun🙄
Aylin_16 Fatosduzgun55 ayy ben orayı farketmedim kusra bakma olmaz tabi yani 😁 maşallah ama tombul tombul tam sevmelil doğmuştur Allah bağışlasın
Eymnnn asude456 iki çeşit insülin kullanıyordum 38+5de bebeğimin suyuna şeker geçtiğini öğrendik yatışım yapıldı 2 gün suni sancı aldım ve tam 39+0 da açılma olmayınca spinal sezeryan ile yavrumu kucağıma aldım.
Hsrt1 alyaninannesi2 Yani umarim. Onun disinda adete gore erken almak isterse gelisimini tamamlamis diye kabul etmeyi dusunmuyorum. Sonucta cigee gelisimu problem olcak. Beklemek bebegim icin bir sorun teskil etmicekse beklemek istedigimi soylicem bakalim