esredn Kksll Şuan onlardan kullanıyorum Ağları geniş olduğu için doğum sonrası ped takmak sorun sanki.
Piraye2021 Gerginim çok teşekkür ederim bende aldım valizde ama kullanımını bilemedim. Bide ebeye bebek kıyafetlerini verirken kendi pijamamızı da verecek miyiz ?
Gerginim Piraye2021 hastaneye gidince odaya aliyolar orda sana ameliyathane onlugu giydiriyolar camasirin fln kalmior. Dogum sonrasi odaya cikinca giydiriyolar yani vermiyosun pijamani. Birde pijama ddgil gecelik giy kesinlikle. Kis soguk olur diyendusunuyr bazilari ama hastane sicak oluuyor
Piraye2021 Gerginim gevelik ve 2 tane de pijama takımı aldım çok rahatlar birini xl birini l aldım yumuşacık. Ben genelde çok üşüyen biriyim o yüzden zorunlu olmadıkça gecelik tercih etmem gibi öneriniz için teşekkür ederim🙂
esredn Piraye2021 ben de öyle yaptım 2 pijama bir gecelik. Oda kanamadan ötürü çok sık geliyorlar kontrole deyince herkes o yüzden aldım geceliği yoksa hiç sevmiyorum.
Gerginim Piraye2021 ozaman hastaneden yorgan isteyebilirsin. Ozelde yapacaksan veriyorlar. Usuyorum yorgan verir misiniz de. Ben istemistim getirdiler. Gecelik de ben asiri rahat ettim pijama hic giymedim cunku egilip pijama indir kaldir zor oluyor. Tabi orda kendin karar verirsin yine agrina sizina gore
Gerginim esredn @Piraye2021 ilk odaya ciktiginizda siz isteseniz bile gecelik giydirirler diye dusunuyorum. Sondayi cikarmaya geldiklerinde ve kanama kontrolu yaptiklarinda ve bacaginizdan igne fln yaptiklarinda pijama biraz zor olur. Ama ayaga kalkip yurumeye basladiktan sonra tuvalette indirip cekmek sorun olmassa sizin icin pijama giyersiniz. Bide dependinizi sık sık degistirceksiniz her seferinde pijamayi cikar depend giy zor olabilir. Birde bana varis corabi giydirdiler bacaga pihti atmasin die giydirmisler o yuzden de baya sicak kaldi bacaklarim.
viildaaannn Peki depend kaç beden olmalı ben şuan 7 bucuk aylık hamileyim 71 kiloyum l beden iyi olur diye düşünüyorum doguma kadar 80 olsam inşallah dogum da kaç kilo gidiyor bebekle beraber eşi suyu vs 10 kilo gider mi l beden yani ideal mi bide kaç adet olması gerekir günlük kaç tane değişir aynı şekilde bebekte günlük kaç tane bez değişir
esredn viildaaannn 10 kg gitmiyordur heralde. ☺️Bebek ortalama 3500 doğsa, plesenta maksimum 1-1,5 kg oluyormuş, suydu kanamaydı kordonuydu öyle 1 kg gitse ortalama 5-6 kg gider tabi bu benim tahminim henüz bilmiyorum😁
yarenaygk34 Vallahi canım normal doğum yaptım ama karın mAlum sarkıyor doğumdan sonra ben bir beden büyül tutku marka yüksek bel lastiği kalın olan modelden almıştım