Seyma_ck Selam hanımlar Sakarya doğum evinde detaylı ultrasona girmek istiyorum kadın doğuma randevu aldım 18+3 te olacağım randevu günü ne kadar sürede detaylı randevusu verilir acaba daha önceden gidenler süreci anlatırsa sevinirim
Ezgiozkul Seyma_ck kuzenim yaptirdi 3 4 kez gitti sonra randevu verdiler her gidişinde saatlerce bekledi detaylı ultrason gunu de sababtan gel demişler oglene kadar bekledi onu görünce medar da yaptirdim ben
Aysegul354 Seyma_ck 12.haftads detayli icin randevu almıştım arastirmada. 21.hftada girdim sabah 10.5a randevu verdiler o saatte hic beklemeden girdim detayliya.
Nevbahar544 Seyma_ck Ben de 18.haftamda gittiğimde doktor yönlendirme yapmıştı detaylı ultrason için 22.haftaya sıra verdiler sabah 09.10 da idi randevum 10-15 dk. içinde muayene mi oldum
Seyma_ck Ne kadar ücret verdiniz acaba benim doktorum da medarda zaten uğraştırırlarsa en son özelde yaptıracam Ezgiozkul
Ezgiozkul Seyma_ck 600 tl idi ucreti radyoloji doktoru yapti yaklaşık yarim saat tek tek inceledi her seyi sonra doktoruma ciktim oda rapora baktı
Ezgiozkul Seyma_ck covid olmasa beklenir de bu dönemde ben risk almak istemedim birde mauyebe icin sira bulunmuyor içeri 2 ser 3 er hasta aliniyormus
Seyma_ck Ezgiozkul aşı olacaktım 16.haftadan sonra ama covid te geçirdim o yüzden onunla ilgili korkum azaldı ama 14.haftaya randevu aldım devlete covid yüzünden gidemedim şimdi 18. Haftaya randevu bulabildim ama devlette sıra bulmak zor randevu vermezlerse özelde giricem mecbur detaylıya😕
Seyma_ck Bebetonunannesii 18 ve 23. Haftalar arası giriliyormuş am en iyi 21 ve 22.haftalarda gözlemlenebiliyormuş bebeğin durumu